T3 Multivan ilan sitelerinde zaman zaman satılık ilanları çıkıyor. İnşallah gönlünüze göre bir arac bulursunuz.Şu T4 Ler süper araba ama Fiyatları hiç Düşmüyor2.5 TDİ City Van taraftarıyım 102 Ps olmasına rağmen çok performanslı bir araç hatta T4 deki hissi T5 de bulamıyorum ama icabında Hepsi süper araçlar kısmet olursa T3 almayı düşünüyorum Multivan gibi yapıpı binmeyi ..
![]()
T4 T5 T5Gp T6 bu araçlarla Çok iyi anılarım olduT3 Multivan ilan sitelerinde zaman zaman satılık ilanları çıkıyor. İnşallah gönlünüze göre bir arac bulursunuz.
VW T3 güzel arac bence. 1.9 tdı leri var. Ülkemizde T3 için web siteside var.Merak ettiğin konularda bakabilirsin.T4 T5 T5Gp T6 bu araçlarla Çok iyi anılarım olduHelede T4 le Kırmızı vardı hey gidi günler .. neyse T3 hiç Kullanmadım . Motoru nasıldır gidişi nasıldır hiç bilmem 1.9 caddy motoru takanlar var ne kadar mantıklı bilmiyorum Hava sogutmalı motorlarıda Var ama dedegim gibi T3 den pek anlamam Alınırmı başa bela mı alınır Hiç bilmem
![]()
Sitenin linki varsa alırımVW T3 güzel arac bence. 1.9 tdı leri var. Ülkemizde T3 için web siteside var.Merak ettiğin konularda bakabilirsin.
Kesinlikle . Acele etmemek gerek sabırlı davranmak en iyisi piyasada çakal çok Link için sagolun hocamLink verme konusunda site yönetimi ne der bilmiyorum. Yasak ise silinebilir.
VW T3 Türkiye
http://www.volkswagen-t3.com/
Ben vwt3 leri seviyorum. Sanırım tutulan modeli kare farlı turbodizel motorlu olanlar. Ama önce sağlam kasası olan masrafsız bir arac bulmak gerek
1993 model olarak ilanda satılık T4 Multivan var.Slm arkadaşlar.Acaba bizim ülkemizede böyle modeller geliyormu ? Sadece Avrupa sürümünde mi var ? Bilgisi olan Arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.