Matchmaker
Forum Sorumlusu
Fiyatlarda 1-2 kalem hariç diğerlerinde abartı yok. Dolar olmuş 4 TL Vw grubu için 20 TL'lik Filtre dönemleri bitti 

Aynen duruyoNe durumda T4.![]()
Olsun olduğu kadar. Yavaş yavaş herşey oluyor.Aynen duruyo
Sadece h.sonları vakit ayırabiliyorum. Bir h.sonu da edirneye gittim. Mekanik problem yok şimdilik
Karavancıları da geziyorum, fiyat ve fikir alışverişi yapıyoruz. Zaten çok kapsamlı bir dönüşüm olmayacağı için acele etmiyorum..
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasımı bozulmuş. Bence tam tersi çok güzel...Büyük bir kaplumbağa olmuş aracın klasını bozmuşlar ama koltuklar güzelmiş
Tapatalk kullanmıyor musunuz ?600x600 çözünürlük istiyormuş, o yüzden yükleyemedim. İnstagram adresimi herkese açıknhale getirdim ki, giren bakabilsin diye. Pc de pek kullanmıyorum, başka bir yükleme yöntemi varsa mobil telefondan, önerirseniz hemen yüklerim
Merhaba,Merhaba Şahin Bey, Uzun zamandır sizlerden fotoğraf bekliyordum. Çok güzel ve eğlenceli bir yıl olmuş gibi. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı temenni ediyorum. Bu türlü araçların dostlukları daha bir güzel oluyor. Hatta sizin için sistemi geliştirmenin zamanı gelmiş gibi. Kamp hayatını severseniz size bir tavsiyem olacak.
Kendi aracım Avant için bunu düşünüyorum. Bence sizin içinde çok güzel olur.Merhaba,
Neler yapalım mesela
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi