- İsim
- Okan
- Soyisim
- Kumbaracı
- Marka:
- Meslek:
6. Resimdemi vardi bende acilmamisti sanirim . + 2619 Bende oyumu ondan yana kullaniyorumSon tasarım 6. En alttaki
6. Resimdemi vardi bende acilmamisti sanirim . + 2619 Bende oyumu ondan yana kullaniyorumSon tasarım 6. En alttaki
Sinan bey Sticker tasarımı henüz tamamlanmadı . Tamamlanınca duyuru yapılacaktır .BU STİCKERLER NOLDU ? BİTANE İSTEDİM AMA NOLDU BİLMİYORUM
:saskin: Okan beyin yazdığı gibi henüz bitmedi çalışmalar devam ediyor:sev2:Sinan bey Sticker tasarımı henüz tamamlanmadı . Tamamlanınca duyuru yapılacaktır .
(Mesajın tamamını büyük harfle yazmak ''bağırmak'' anlamına geldiğinden forum kuralları gereğince yasaktır. Bilginize )
Kırmızı ve turkuaz güzel olabilir bende yaptirabilirimben kendim bastırmak istiyorum malum karar verilemedi bu işe
logoların ham haline nereden ulasabiliriz?
mesela bunlara
![]()
edit: tasarımı yapan arkadaşa ulaştım çalışmalarını mail olarak atacak sondaki logoyu aracıma yapıştırcamyalnız camlar siyah film olduğu için siyah olan kısmı ya mavi yada beyaz yaptırcam
Yaptırdığımda fotoğrafları eklerim turkuaz değilde koyu mavi sanki daha orjinal olacak gibiKırmızı ve turkuaz güzel olabilir bende yaptirabilirim
Milli takımın forma rengiydi hem bir ara o sebepten öyle geldi aklımaYaptırdığımda fotoğrafları eklerim turkuaz değilde koyu mavi sanki daha orjinal olacak gibi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sticklerlar mi yenilenecek ?sticker durumu bir sonuca kavuştumu.....opelcileri görüyorum yollarda astralife diye sürekli...için gidiyor....bizde bir sonuca kavuştursak bu işide yaptırsak araçlara...
Sticklerlar mi yenilenecek ?
Sent from my iPhone using Tapatalk