Hiç önemli değil inşaallah ariza büyük değildirHayirli olsun hocam
Aradiginizda stres altindaydim rahat konusamadim kusura bakmayin![]()
Kawrama arizasi diyince felc geldi![]()
Hiç önemli değil inşaallah ariza büyük değildirHayirli olsun hocam
Aradiginizda stres altindaydim rahat konusamadim kusura bakmayin![]()
Kawrama arizasi diyince felc geldi![]()
Nasil bir hatali siparis bu boyleEywbenim gibi hatali soparis edenlerdrn de bu hareketi bekliyoruz
![]()
Oh MasaAllahYa 4 tane alacam die herbirinin fiyati 0.89 $ diye 4 tane siparis werdim megerse 4 tanesi 0.89$ mis bi geldi 16 adet![]()
O konuyuda fark ettimAyni sekil birde on panjur icin kirmizi serit istedim fazla geldi mucahit bey e werecektm 2. Paketide kaybetmisim ayip ettik telafisini kisliklarin uzerndeki sibop kapaklariyla yapmaya calistim da ins ona sozum war halledecem)
Bülent hocam ayıp mı olur ya estağfurullah.bu arada keyifli sohbetiniz ve kendi aracınızdaki sibop kapaklarını vererek yaptığınız jest için çok teşekkür ederim.inşallah sorununuz da en kısa sürede ve en az masrafla çözülürAyni sekil birde on panjur icin kirmizi serit istedim fazla geldi mucahit bey e werecektm 2. Paketide kaybetmisim ayip ettik telafisini kisliklarin uzerndeki sibop kapaklariyla yapmaya calistim da ins ona sozum war halledecem)
Siz bir Golf7 alin)))))
Yeni siparisler werecem bi tasinayim da sehir degisikligi daha adresim belli degil zaten 30-40 gunde geliyor
Sirada egzoz, led ampuller, kapi esigi icin aluminyum falan gibisinden bikac sey war![]()
Golf 7 olaydida alaydik sabahtandir hanimin lafini dinliorm gidip sifir almadin arizali arabayi aldin dieSiz bir Golf7 alinnede olsa fazla fazla siparis veriyorsunuz kapi esigi falan
)
Bende bunu almadan once ikinci el bmw bakiyordum . Hanim tutturdu, ikinci el araba alacaksin ben seni biliyorum ondanda ses geliyo diye gidip dunya para harcayacaksin , git sifir araba al diyeGolf 7 olaydida alaydik sabahtandir hanimin lafini dinliorm gidip sifir almadin arizali arabayi aldin die)))
Aldigim fazlaliklardan haberi yok zaten)
Aynen garantiden degisti . Normalde bircok ulkede dag garantisi 10 yildir . Dogus bu garantiyi iyi niyet garantisi aldinda sunuyor . Daha oncede soyledigim gibi , sansinizi deneyin . InsaAllah faydalanirsinizAma en azindan garantiden degismissinizdiryetkili serwis gecmiside yoksa degisior die okudum yarin ilk isim serwise gitmek olacak