Sana PM den mesaj attım geldi miCiddi emek harcamışsınız, her detaydan belli oluyor. Ellerinize, emeklerinize sağlık![]()
Tabiki abim. Bekleriz.Malum yasaklar kalksında Nevzat abiyi yerinde ziyaret edip sohbet etmek isterim, uzun zaman oldu görüşmeyeli.
Elinize emeğinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş...
![]()
Sağolun teşekkür ederim. Evet bu araçlar kullanışlılık açısından çok ideal.Gerçekten çok güzel olmuş. Karavan için en uygun araçlar bu tarz araçlar. Yüksekliği 190 cm'den fazla, uzunluğu da olması gereken gibi.
Maliyet olarak araç ve işçilik hariç 70.000 TL civarı.Maşallah çok güzel olmuş. Bende nasip olursa çekme bir karavan istiyorum ama şimdilik uzak. Maliyetler hakkında bir özet bilgi verirseniz iyi olur. Hayırlı olsun
İnanırmısın elimizde yıllardır duran 4 top ledi kullanalım dedik. Boşboş duruyordu. Biraz kullanalım olmadı değiştiririz. Basit iş.Ben de çekme karavan sahibi olarak çok beğendim, ellerine sağlık. Tek hoşuma gitmeyen beyaz ışık ve mavi ambians ışığı (gün ışığı tercihim)
Teşekkür ederim. Henüz görmediGerçekten harika olmuş. Emeğinize sağlık. Araç seçimi çok ideal. Motor gücü, performans ve büyüklük olarak çok uygun. Tek merak ettiğim : Aracın eski sahibi yeni halini gördü mü?