Evet, benimde kapı kilidini sökmemdeki amacım, kapının altında yanan lambanın bazen yanıyor bazen de yanmıyor olmasıydı. Bazende içeriden kilitleme tuşuna bastığımda tüm kapılar kitleniyor ama sürücü tarafındaki kapı kitlenmiyordu.
Ben kapı kilidini söküp swichlerin nasıl olduğuna bakmak istedim. Söktüğümde yanımda lehim makinası yada ohm metre yoktu. Bu yüzden kilidi tam olarak inceleyemedim. Arızasının ne olduğuna bakmadım. Ancak anladığım kadarıyla elektronikcilerin tabiri ile soğuk lehim denilen olay yaşanıyor bu kilitlerde.
Şimdi havaların biraz ısınmasını bekliyorum. Bu işlemi yaparken gerçekten şifayı kaptım. Kapalı bir yerde bulamadım.

Neyse kilidi toplayıp tekrar arabaya taktım. Halen bu lamba bazen yanıyor bazen yanmıyor. Özellikle çok soğuk havalarda yanıyor. Hava ısınınca sönüyor.
Daha sonra internette biraz araştırma yaptım.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1542461 bu link' de bahsetmiş olduğun swichleri görebilirsiniz. Ama sorun swicin kendisinden değil, devre kartına bağlanan bağlantı ayaklarının korozyona uğraması yada soğuk lehim denilen olaydan kaynaklanıyor.
Linkdeki resimleri yukarıdan başlayarak alta doğru sayarsak 7.sine baktığınızda kırmızı okla gösterilmiş olan swich işte bizim kapı lambalarımızı yakıp söndüren swich dir.
WHY YOU'RE HAVING PROBLEMS WITH YOUR DOOR LOCKS !!! yazısının üstündeki resim.
Ben dayanamaz birkaç gün içinde tekrar söker, sorunun ne olduğuna iyice bakarım.:tebrik:
Herkese iyi forumlar.