nikneyime
vwTürk Üyesi
- Aracınızın Markası
- Volkswagen
- Aracınızın Modeli
- Golf
- Mesleğiniz
- Eğitmen
İlk çalıştırmada motor soğukken gelen ciyaklama tarzında sürtme benzeri ses geliyor. Motor ısınınca kesiliyor, gün içerisinde motor soğumadan da bu sesi tekrarlamıyor. Video eklemeye çalıştım umarım ses duyuluyordur. Sol ön tarafta gibi korkum devirdaim oldu onda da ses geçince, daimi olmayınca değil mi acaba dedim. V Kayış 3 sene önce değişti ortasında şerit oluşmuş sanki. Onunla ilgisi olabilir mi? Başka yorumlarınız önerileriniz varsa seve seve dinlerim.
Ayrıca kayış kısmının altında, devirdaimin de altında bir sızıntı fark ettim. Yağ kaynaklı mı su kaynaklı mı bilmiyorum. Bu yağ kaçağı su kaçağı olayı neyden kaynaklı bu kez bilmiyorum da 2 senedir aralıklarla oluyor. Alttaki kalın hortumdan mı anlamadım o hortum kalorifer hortumu mu acaba?
Ayrıca kayış kısmının altında, devirdaimin de altında bir sızıntı fark ettim. Yağ kaynaklı mı su kaynaklı mı bilmiyorum. Bu yağ kaçağı su kaçağı olayı neyden kaynaklı bu kez bilmiyorum da 2 senedir aralıklarla oluyor. Alttaki kalın hortumdan mı anlamadım o hortum kalorifer hortumu mu acaba?