Uzun araştırmalar sonucu Gamma V teyplerde Kasetçalar girişinden aux yapmayı başardım az biraz elektronikten anlayan herkez yapabilir, Eğer şarkı çaldırmak için usb bellek kullanmıyorsak boşuna xcarlink vb cihazlara 100 lerce lira vermeye gerek yok.
İhtiyaç Listesi
1- Audio Kablosu 30-40 cm kadar. Herhangi bir kabloda olabilir.
2- 1 Adet Line In girişi Eski Tv kartlarından temin edillebilir.
3- Havya ve lehim teli.
Teybin Arkasını resimdeki gibi açıyoruz.
Aşağıdaki pinlere kablomuzu lehimliyoruz Kırmızı kablo şasedir. Diğerleri sağ ve sol
Kablo yönlendirmesini ben bu şekilde aşağıdaki yaptım.
İşaretli yere Line-in aux girişini yaptım.Bendeki giriş teybin arkasındaki yere cuk oturdu orjinal gibi oldu.
Aux Girişimiz aşağıdaki gibi oldu çok orjinal ve sağlam.
Şimdi Aux girişini kullanabilmemiz için Kasetçaları aktif etmemiz gerekecek, bunun içinde CC modunda bandı olmayan bir kaset kullanabilirsiniz. aslında içerden muhtemelen kaset aktif edilebilir teybe ayıracak daha fazla vaktim yoktu o esnada bakamadım.
Şimdi teybin arkasındaki aux line-in girişini panelde istediğiniz bir yere uzatma kablosunla taşıyabilirsiniz. Ben müsait bir zamanda dörtlülerin olduğu yerdeki boş butonlardan birinin içine koymayı düşünüyorum. İyi eğlenceler.
İhtiyaç Listesi
1- Audio Kablosu 30-40 cm kadar. Herhangi bir kabloda olabilir.
2- 1 Adet Line In girişi Eski Tv kartlarından temin edillebilir.
3- Havya ve lehim teli.
Teybin Arkasını resimdeki gibi açıyoruz.

Aşağıdaki pinlere kablomuzu lehimliyoruz Kırmızı kablo şasedir. Diğerleri sağ ve sol

Kablo yönlendirmesini ben bu şekilde aşağıdaki yaptım.

İşaretli yere Line-in aux girişini yaptım.Bendeki giriş teybin arkasındaki yere cuk oturdu orjinal gibi oldu.

Aux Girişimiz aşağıdaki gibi oldu çok orjinal ve sağlam.

Şimdi Aux girişini kullanabilmemiz için Kasetçaları aktif etmemiz gerekecek, bunun içinde CC modunda bandı olmayan bir kaset kullanabilirsiniz. aslında içerden muhtemelen kaset aktif edilebilir teybe ayıracak daha fazla vaktim yoktu o esnada bakamadım.
Şimdi teybin arkasındaki aux line-in girişini panelde istediğiniz bir yere uzatma kablosunla taşıyabilirsiniz. Ben müsait bir zamanda dörtlülerin olduğu yerdeki boş butonlardan birinin içine koymayı düşünüyorum. İyi eğlenceler.