ozturk_06
vwTürk Üyesi
ya nerden nereye şimdilerde de içkicisi,esrarcısı,keşi vs fink atıyolar yazıkya böyle değerli yerlerin çevreleri çok kötü durumda ama kimse bilmez bunu hep temiz güzel derlerilk iki resme koptum hele TBMM ovadaki tek yapı...
nereden nereye...
Opera Binasının önünde Ulusa çıkan rampa hala aynıUlus'un bazı kesimleri hala sanki 80 yıl önceki hali gibi
resimler için teşekkürler
Ewet Kardeşim, resimde sana doru ilk sıradaki parkta şimdi ki Kızılay binası yapıldı ama bir türlü kullanıma açamadılar kaç yıldır, Güvenpark'ın arkasındaki boş arazi de şimdilerde M.E.B, Başbakanlık bulunuyor M.E.B tam karşısında 2-3 katlı binalar var o arada da Ankara'nın en işlek caddelerinden sayılan Meşrutiyet Cad. varYa benzetemedim dedim tekrar göz attığımda 3. resme bakınca harbiden ağzım açık kaldı şimdi ki YKM nin yerine bak.![]()
Abi sen sanırım Numuneden ya da Hacettepeden bahsediyorsun İtfaye meydanın o taraflarını halen aynıTam emin değilim ancak hastanenin olduğu yokuş dan bahsediyorsanız ben oraya gıcık olurdum askeri araç la sıkışıp kalırdık muhakkak hergün minübüslerin arasına güzel paylaşım için teşekkürler...
Gerçekten mi?Fotoğraflar silinmiş hocam.