Sevgili üyelerimiz,
Geçiş sürecinden sonra bazı üyelerimizin, profillerinde eksik bilgiler olduğu görülmektedir (yaşadığı şehir, otomobil marka, model gibi bilgiler) tüm üyelerimizin profillerini kontrol etmeleri rica olunur...
Yeni Profil düzenlenmesi ile alakalı buraya tıklayarak Resimli anlatımı görebilirsiniz...
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Maaşallah'ı var. Bir aralar kiralayıp binmiştim aynısına. Hakikaten çok güzel araç... İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.O kadar iyi dileğe maşallaha rağmen aksilik bu ya dün öğleden sonra bir aracın arkasından girdim.Daldırmışım farketmedim durduğunu öndeki aracın uyandığımda çok geç oldu ön tampon yerinden oynadı far ayakları kırıldı panjur gitti radyatör geriye doğru gelmiş biraz sanayiye bıraktım yapılcak artık.Resim eklemicem sizin aklnızda yinebu resimler kalsın
arabada ne varsa söküldü tamponlar yalan oldu hurda olması az kalmıştı dağıldı yani anlayacağınız yukarda da yazmıştım.Kaza bu geliyorum demiyo önemli olan cana gelmesin
Hocam geçmiş olsun aracın çok güzel olmuş ama yazık olmuş aman daha dikkat aracın başına biri geçipte güzel olmuş yakışmış diyenlere maşallah dedirttir ben 5 kere nazar değidirdim 5 i de güzelmiş deyipte maşallah demeyenlerden...
Ön arka tampon çıta iptali çok güzel olmuş, jant modeli&boyutu ve yay çalışması amacına ulaşmış.
Güle güle kullanın, maaşallah...
___Geçmiş olsun, cana gelmesin____