Arifoglu
vwTürk Üyesi
- İsim
- Mustafa
- Soyisim
- Öztürk
sayısal oynamaktansa magnum yiyin![]()
Çok yemeyin hasta olursunuz sonra
sayısal oynamaktansa magnum yiyin![]()
olur çek yalnız once o avatarı ortadan cek, photoshop olmasını gectımde, yasak kurallar geregi..vergimide veririm çatır çatır arabayıda çekerim altıma![]()
5 haftadır şifre yolluyorum bişey cıkmadı valla
volvom kusra bakmada o bizlere çıkmaz.. :zıp: :zıp:
fatoş değil kusura bakmayın çok dandrik bir makineyle çekilmiş tir fakat yasaksa kaldırabilirimolur çek yalnız once o avatarı ortadan cek, photoshop olmasını gectımde, yasak kurallar geregi..
devam et sen devam et çıkar elbet5 haftadır şifre yolluyorum bişey cıkmadı valla![]()
fatoş değil kusura bakmayın çok dandrik bir makineyle çekilmiş tir fakat yasaksa kaldırabilirim
pışşşşıııııkkk :dil:
çekilişten sonra ilanım hazır
sahibinden sıfır lamborghini![]()
Sahibinden sıfır LamborghiniDondurmadan
![]()
altttaki yazıları hiç düşünemiorm![]()
DOndurmadan çıktıvergileri ödeyemedigimden
ve benzine para ayıracak gücüm olmadıgından satılıktır
bi kaç kere direksiyona oturuluo fantazi yapilmiştir
![]()
ehüehüeühe
Bu Kampanyaya KAtıldım Bakallım Kısmetse Benimdir BalboniKonu hortlamış ama yine içecek firmasının Lamborghini kampanyası var bu sıra.Esas çocuk reklamlı olan
Birde arabanın ismi öyle uzunki adamın ismi söylemesi abartısız 20 sn. sürüyor.
Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni Ruhsata sığmaz be ismi![]()
Bentley için,Bir beyfendi'nin spor oyuncağı diye bahsedildiyordumagnum bentley veriyor..![]()
Kesin reklamdan kazanmış aracı.Sıfır satmayı planlıyorum demiş.Hiç kimse parası alıpta binmemezlik yapmaz bu araca.coco cola zero nun verdiği Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni çanakkale birisin çıkmış sanırım adam vergisin ödemekte güçlük çekmiş sahibinden.com da satıyor :36_1_21[1]::36_1_21[1]:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-lamborghini-gallardo-lamborghini-gallardo-lp-550-2-valentino-balboni/detay