Senin jantlara tekrar el atman gerekecek bunun için :SSAmi çok hoş olmuş gerçekten güle güle kullanın. :tebrik:
Ceza için ise üzgünüm, talihsiz bir durum.
Bu kaliperlere Audi yazısını nasıl yazdılar yahu, kalıbı falan mı var :dusun:
Ibrahim abi sorma ya adam saatlerce ugrasti biz direk boyayacak diye saniyorduk. Hatta 250 tl bu is icin cok diye dusunuyorduk ama adam bi basladi calismaya gormen lazim.. gece 12 de aradi bitti haberiniz olsun bende eve geciyorum diye.. Verilen para helal olsun cok temiz is yapti..Usta gerçekten çok ince ve güzel bir işçilik çıkarmış kusursuz olmuş diyebiliriz.. Maşallah diyorum daha da ne denir bilmiyorum bu araca![]()
Aslında Gökhandan yaptığım alıntıdan sonra kaliperi boyandığında işçiliğin görülebilmesi için jantları değiştirmesi gereken kişinin Gökan olduğunu belirtmiştimMetin abi janta napcaz dahaGerci ogun bi el attik yamultmus duzelltirdik..
Balans icin mi diyorsun ? Balansa girecek bijonlari degistirdik.. Jantla birlikte eski jantin bijonlarini takmis salak lastikci oda boyu ayni gibi gorunsede vidanin dibi farkli oyuzden sadece 4 yiv tutuyormus tehlike yaniJantla birlikte verilen bijonlari taktik 8 dis tutuyor.. Olmasi gereken standart 8 dis girmesiymis vidanin yuvaya.
Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin insallah,masallah çok guzel olmus son hali :duaci:Doğru bir paylaşım değil ama yinede merak edenler için 19" jantla bu oldu enson![]()
[video=youtube;6NWXwv32sBs]http://www.youtube.com/watch?v=6NWXwv32sBs&context=C3d51e43ADOEgsToPDskIb1UdHrJByHpK9r6zNFF9W[/video]