Geçmiş olsun.sabah kar sevinci yaşayamadık malesef arabayı kaydırmıs kadın sürücü bizim arabayada yandan sürte sürte inmiş aşağı
![]()
saol kardesim hayırlısıgeçmiş olsun en azından sürtmüş beterin beteri var..
sagolnGeçmiş olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sagolunGeçmiş olsun..
sagolın öyle tabide bile bilede lades olunmazÖncelikle çok geçmiş olsun! Cana geleceğine mâla gelsin.
Özellikle belirttiğiniz için sorma gereği hissettim: Arabayı kaydırmış kadın sürücü demişsiniz. Kadın olduğundan dolayı mı kaydırmış?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkürlerçok geçmiş olsun.
teşekkür ederim sagolunÖncelikle aracınız için maşallah güzel diri duruyor.. Güle güle kullanın..
Talihsiz olay için de geçmiş olsun, en kötü kazanız böyle olsun diyelim.. :duaci:
sagolun yok şükürGeçmiş olsun, umarım boya hasarından başka hasar oluşmamıştır.
saolın cumurlugun agzı içeri çöküp boya atmış sıkıntısı var birazGeçmiş olsun. Yanlış görmediysem göçük yok inşallah boyada kalkmamıştır pasta yeterli olur.
sagolsun abicimGeçmiş olsun hocam
sagolun allah beterinden korusun herkesi görüşürüzGeçmiş olsun hocam
sagolun
sagolın öyle tabide bile bilede lades olunmaz
sonradan eşide geldide eşinin söylediği ortalıgı veryansına cevirdiginde kulagıma kulagımıza cok ilişti
--ben sana demedim mi arabayla gitme metroyla git al işte buyur bi söz dinlemiyorsun. şahsen ben erkek oldugum halde arabayı yerinden kıpırdartmıycaktım işede yürüyerek giderim dedim eşime öylede yaptık yani
anlamadıgım bu bayan nerden almış bu özgüveni neyine güvenmişte.
işin enterasan tarafı o duran araca bitane daha bayan sürücü yukardan bi kaydırarak geldi polo onada gümledi. benim alakam olmadıgı için fotografını cekmedim.
teşekkürler
teşekkür ederim sagolun
hayırlısı bakalım hayat devam ediyor basımıza ne gelecegi belli degil
sagolun yok şükür
saolın cumurlugun agzı içeri çöküp boya atmış sıkıntısı var biraz
sagolsun abicim
sagolun allah beterinden korusun herkesi görüşürüz
Kadin-erkek ayrimciligi konusuna girmiyorum bile, bu cok cok farkli bir olay. Fakat kadin-erkek beyin yapisi fiziksel olarak zaten farkli oldugu icin, yetenekler de farkli.sagolun
sagolın öyle tabide bile bilede lades olunmaz
sonradan eşide geldide eşinin söylediği ortalıgı veryansına cevirdiginde kulagıma kulagımıza cok ilişti
--ben sana demedim mi arabayla gitme metroyla git al işte buyur bi söz dinlemiyorsun. şahsen ben erkek oldugum halde arabayı yerinden kıpırdartmıycaktım işede yürüyerek giderim dedim eşime öylede yaptık yani
anlamadıgım bu bayan nerden almış bu özgüveni neyine güvenmişte.
işin enterasan tarafı o duran araca bitane daha bayan sürücü yukardan bi kaydırarak geldi polo onada gümledi. benim alakam olmadıgı için fotografını
"Ben erkek olduğum halde cesaret edemedim" cümlem nerde geciyor kardeşş"Ben erkek olduğum halde cesaret edemedim" ne demek ben anlamadım?
Erkeklerden iyi otomobil kullanan kadınlar çok fazla.
Hatta Türkiye'de erkeklerin çoğu sığır gibi araba kullanır da kendi farketmez. Kadınlar daha dikkatli.
Demek ki ehliyet verirken yeterli eğitim verilmiyor memlekette.
İstemeden Kadın erkek ayrımcılığı yapıyorsunuz gibi anlaşılıyor yazdıklarınız.
yani madem korkusuyorsun ne diye biniyorsun derim ben herzaman.Kadin-erkek ayrimciligi konusuna girmiyorum bile, bu cok cok farkli bir olay. Fakat kadin-erkek beyin yapisi fiziksel olarak zaten farkli oldugu icin, yetenekler de farkli.
Ve maalesef bayanlarin %90i berbat, cok kotu araba kullaniyor, kesinlikle aralarinda duzgun kullanabilenleri var, ama istisnalar kaideyi bozmaz ve benim gozumde sonucu degistirmez. Bircogu trafige bile asla cikmamali, kazaya sebebiyet veriyorlar durduk yere... Daha bugun sol seritten 110 la giderken resmen durdu tak diye, yanina gelip baktim hani insanlik hali birsey mi oldu diye kornaya bastim bana ne var gibilerinden hareketler yapti bir de.
Bence bu bayanin da esinin kast ettigi odur, yeterinde iyi degildin ve ne diye ciktin... Ve bence de ne diye cikarlar ki...
Gecmis olsun tekrar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
öyle tabi duz yolda arabaya kullanmaya benzemez buzda arabada kullanmak.Haklısın,
Burada sorun memlekette ehliyeti önüne gelene veriyor olmaları.
Erkeklerin ölümlü kaza oranı kadınlardan daha fazla.
Altındaki aracı hangi koşulda nasıl kullanması gerektiğini bilmeden neredeyse önüne gelene ehliyet veriliyor.
Türkiye'de kadın erkek demeden ehliyetli sürücülerin çoğu yetersiz malesef.
Allah hiçbirimizi canımızla, malımızla sınamasın. Tekrar çok geçmiş olsun.