vip'Lounge
vwTürk Üyesi
Olm yemin ediyorum arabanın resmini bile çekmedim. Klasik memur arabası işte. Gökhanın yaptıklarını görünce utanıp bişey paylaşamıyorum
Oooo bu ağır oldu bakHadi adam yengeden korkuyo gece paylaşıyo sen kimden korkuyonda paylaşmıyon bakem :sinsi:
taş 1Hadi adam yengeden korkuyo gece paylaşıyo sen kimden korkuyonda paylaşmıyon bakem :sinsi:
kaya 1Yeme şimdi bizi beaGökhandan daha güzel bir koz var elinde. Şu arabanın renginden bende olacakta paylaşmayacam
![]()
Gecenlerde ben tavan lambalarinin hepsini led yaptim ama cok goz aliyor ben eskileri geri taktim sizede degistirmenizi onermemGokhanim eline saglik guzel olmus bende ic lambanin o buyuk plaka lambasina benzeyen olanlarini led lamba ile degistirdim onlar guzel isik veriyor ama birbirine uymuyor ledler beyaz yaniyor orjinal ler sari yaniyor, diger iki kucuk ve arkadaki okuma lambalarina uygun led bulamadim orjinal lambasina benzeyen dis cami mavi lamba var bir tanidik kendi seat leonu na takmis ama led kadar guzel isik vermiyor var mi fikrin o kucuk 4 lamba icin led lamba nerde bulunur.ebayda varmidir emin olamiyorum envai cesit led var hangisi uygun olur yanlis alip elimizde kalmasin![]()
Walla ne yalan söyleyeyimYengeden korktugun içinmi gece gece çalışıyosun Gökhancımm![]()
Seni de görürüz aga :sinsi:Yengeye ben uyumaya gidiyorum diyip, aşağı iniyor işlemlere devam ediyor anlaşılan..![]()
Çok teşekkürler.Tek kelime ile harika. Elinize sağlık. Süper bir çalışma olmuş.:alkis:
Orjinalden yanayım abi ben bu konuda, katılıyorum size.Gecenlerde ben tavan lambalarinin hepsini led yaptim ama cok goz aliyor ben eskileri geri taktim sizede degistirmenizi onermem
Çok teşekkürler hocam Golf4-Bora-Passat için olan W8 Dome Light BURADAGökhan, sana ve yaptıklarına yetişemiyorum. Bu da çok güzel olmuş, güle güle kullan.....
Abi komple tavan lambasi alman lazim ben Boraya almıştım. Passat W8 dome light diye aratırsan oldukça fazla doküman bulabilirsin. Alacağım tavan lambasında soketlerde bir değişiklik yapmak gerekiyor. Aşağıdaki konuya bak istersen.Gökhan bana da bundan lazım passat a yapmak için elinde link varsa atarsan sevinirim
eyvallah gökahn ben bi o şekilde kurcalayım...Abi komple tavan lambasi alman lazim ben Boraya almıştım. Passat W8 dome light diye aratırsan oldukça fazla doküman bulabilirsin. Alacağım tavan lambasında soketlerde bir değişiklik yapmak gerekiyor. Aşağıdaki konuya bak istersen.
http://interiordesigner.twointerior.com/tag/w8-interior-light
Güzel olur abi Audi servisinden yedek parçadan alabilirsin.Gökhan bende Astraya yapacam yardim et![]()
Tanju bey herhangi bir VW Audi yetkili servisinden yedek parça bölümünden temin edebilirsiniz. parça nosu 8E0919063A, servis fiyatı 70 TL olması lazım.Hocam bunlardan nerden temin edebilirim bende jettanin orta aydinlatmaya düşünüyorum![]()