TeşekkürlerGüle güle kullanın.
Bu arada benimde bagaj üzerinde ki düğme arızalandı nasıl yaparız?
Bende borada yapmıştım sonra çıkarmıştım ama yaylar baya sert oluyor illaki bir yere zarar verir kanısındayım çünkü yaylarin sıkışması için uygulanan kuvveti yay sürekli olarak amartisore uyguluyorTabiki Necdet Abi,
- 2 Adet 20x32 numaralı kırmızı baskı yayı (özellikle kırmızı, çünkü sarı ve maviler daha yumuşak oluyormuş). Ostim de Şahin Yay dan 20 TL ye temin edilebilir.
- Amortisörlerin başlığını çıkarıp yayları takıyor ve geri yerine takıyoruz
Hepsi bu![]()
B8 olsunda varsın bagajı hiç açılmasınErhan güle güle kullan. Bu özellik B8 kasada bile yok.
reederA8i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşin aslı bende düşünmedim değil ama en fazla amörtisörleri bozar, denemeye değer..Bende borada yapmıştım sonra çıkarmıştım ama yaylar baya sert oluyor illaki bir yere zarar verir kanısındayım çünkü yaylarin sıkışması için uygulanan kuvveti yay sürekli olarak amartisore uyguluyor
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler..Güzel olmuş. Elinize sağlık.
Kaç zamandır aklımdaydı. Nette siparişini geçtim şimdi 20-32 kırmızı kalıp yay.
Arasıra kontrol etmek lazımİşin aslı bende düşünmedim değil ama en fazla amörtisörleri bozar, denemeye değer..
Buton çalışmıyor. Şöyle ki kış başında kendi kendine basıyordu. Seyir halindeyken sanki düğmeye basıyormuşum gibi ses geliyordu bagaj açılıyordu. Sonradan geçti ama artık düğme işlemez oldu. Çıkmacılardan o butondan almam gerekecek galiba.Teşekkürlerne gibi bir arıza ?
Aynı sorun benim B5 de var. Geçen arabayı yıkadım bir baktım kendi kendine açılıyor. Muhtemelen sizinkide su aldı ve zamanla korozyon yaptı.Buton çalışmıyor. Şöyle ki kış başında kendi kendine basıyordu. Seyir halindeyken sanki düğmeye basıyormuşum gibi ses geliyordu bagaj açılıyordu. Sonradan geçti ama artık düğme işlemez oldu. Çıkmacılardan o butondan almam gerekecek galiba.
Bu konuyla birimizin ilgilenmesi gerekiyor. Sorun kronik sanırımBugün adını andım bagaj yine kendi kendine açılmaya başladı. Az evel arabaya bindim cırt cırt kendi kendine basıyor düğme![]()
Çıkma buton alıp takacaz. Acaba bora passatla aynı buton mu bizimkide?Bu konuyla birimizin ilgilenmesi gerekiyor. Sorun kronik sanırım![]()
Banada öyle geliyor. Mesafe az çünkü açıp kapatırken oynattığımız zaman bir an düzelir gibi oluyor... Yılların verdiği baskılar mesafeyi azaltmışButon içindeki kontaklar kırılmış ve sarsıldıkça devreyi kapatıyorsa butonu değiştirin ama bence çok az ihtimal.
Butonu sökün büyük ihtimal kontaklar arasındaki mesafe çok çok az. Veya su alıyorsa olabilir.
yıldız sanayi oto audi nin yolu gözüktü desenizeÇıkma buton alıp takacaz. Acaba bora passatla aynı buton mu bizimkide?