Güle güle kullanın Aydın bey tesisat bizim için kolay iş esasen diğer soket ve kablolar önemliydi onlarıda toparlamış olduk aslında hava şartları ve zaman uygun olsaydı lpg tesisatınıda elden geçirirdik onlarıda müsait bir zamanda yaparız inşallahBen de yaptırdım. Necdet Bey, Ankara’nın soğuk kış gününde bana zaman ayardı. Aracımın elektrik tesisatı çok güzel bir şekilde elden geçti. @NECBEY
Nasip bakalım kendiniz montajını yapabilirseniz yollayayım...İstanbul'a yolunuz düşerse benim 1.8 T ninde tesisatına yapabilirmiyiz.
Sizde hazır kablo olarak varmı?Nasip bakalım kendiniz montajını yapabilirseniz yollayayım...
Gayet güzel ellerine sağlık abi..Ekli dosyayı görüntüle 3186
Bugün yeni bir tesisat montajı daha yaptık (kablo kanalı kullanılacak şekilde hazırlandı) arkadaşımız güle, güle kullansın.
Eline sağlık abiEkli dosyayı görüntüle 3186
Bugün yeni bir tesisat montajı daha yaptık (kablo kanalı kullanılacak şekilde hazırlandı) arkadaşımız güle, güle kullansın.
Güle, güle kullanEline sağlık abi
Pürmüzle ısıtılmış mı ne yapılmış soket kalmamışEkli dosyayı görüntüle 3706Ekli dosyayı görüntüle 3707
Geçen gün bir passatı daha özgürlüğüne kavuşturduk. Sokete dikkatle bakarmısınız![]()
Bobin yuvasına zift gibi bir şey basmışlar ayrıca diğerlerini Japon tarzı yapıltırıcılarla yapıltırmışlar temizleyene kadar canım çıktı.Pürmüzle ısıtılmış mı ne yapılmış soket kalmamış.
Abi bu piyasada bulunan ve kanser gibi araçlara zarar veren ustalardan nasıl kurtulacaz. Yani bir adam araca nasıl böyle zarar verebilir aklım almıyor.Bobin yuvasına zift gibi bir şey basmışlar ayrıca diğerlerini Japon tarzı yapıltırıcılarla yapıltırmışlar temizleyene kadar canım çıktı.![]()
Daha iyisini yapana kadar böyle Muratcığım yapacak bir şey yok onlar bozacak biz düzeltecezAbi bu piyasada bulunan ve kanser gibi araçlara zarar veren ustalardan nasıl kurtulacaz. Yani bir adam araca nasıl böyle zarar verebilir aklım almıyor.
1 takımda ben istiyorum abiDaha iyisini yapana kadar böyle Muratcığım yapacak bir şey yok onlar bozacak biz düzeltecez![]()
Ne zaman istersen hazır ama önce makineyi al gerisi bizde.1 takımda ben istiyorum abi![]()