İnşallah.Ben de bekliyorum abi bakalım sizi izleyerek büyüdüğümüzü göstericez burda :AD
İnşallah.Ben de bekliyorum abi bakalım sizi izleyerek büyüdüğümüzü göstericez burda :AD
+1Zaten bombalar genelde hep Boracılarda![]()
:duaci:İnşallah.
Eee naparsın araçları ile en ilgili kişiler onlarBelki bir bomba da benden gelebilir kim bilir :sinsi:
Zaten bombalar genelde hep Boracılarda![]()
Çok teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel olmuş...
Allah razı olsun Ömer abim. Walla ne yalan söyleyeyim senin gibi bir cevheri Audiye katabilirsek kanat bile takarız bunlara evel Allah.Güzele ne yakışmaz Gökhan'ım valla süper olmuş gün geçtikçe Audiye olan ilgi ve alakam artıyor senin sayende.:sev2:
Teşekkür ederim Önder abicim.Çok güzel olmuş Gökhan. Güle güle gez.
Evet haklısın abi. Bu tampon altı ile karlığı boyayan arkadaş Ankara'da çok ünlü. Hep lüx araçları boyar. En son bir tane Corvette ve M5 vardı dükkanında. Kendisinde de sıfır C180 var. Bana gel bak dedi, hakkaten sıfır araçta bile tampon ile kaporta farklı renkte duruyor. Bir de bizim tamponlar iki parça olduğundan ışık kırılmasına maruz kalıyor.Tampon boyanmasa bile rengi farklı durur zaten. Sıfır araçlarda bile böyledir benim çok dikkatimi çekmişti sıfır araç bakarken. Çok hoş olmuş. Benzer bir spoyler bende de var fiberden yapılma boyatıp silikonla yapıştırmaya üşeniyorum vallaGüle güle kullan.
Çok teşekkür ederim.olmuş mu olmuşAllah nazarlardan saklasın....
Teşekkür ederim. Evet aslında konunun başında kısaca değinmiştim. B6 A4'lerde 2004 ve 2005'lerde S-line paket, Ultra Sport adını aldı ve fazldan ön arka difüzör, door blade ve bagaj üstü spoiler eklendi. Aslında S4'e çok benzer. Benim aracım zaten S-line ama 2003 model olduğu için bu ekler yoktu. Ben de ülkemizde ve dünyada sınırlı sayıda olan Ultra Sport'lar ailesine aracımı da sokmak istedim.Cok guzel olmus. Daha onceden hic gormedigim bir sline cizgisi. Gule gule kullanin.
Sağolasın nuri abim.çok güzel olmuş gökhan güle güle kullan
Teşekkürler Tahsin abim.çok yakışmış, 'tam yeme de içinde yat' olmuş
Abi ne diyeyim bilmiyorum ki, sıfırı 150.000 TL olan bir araca biniyorsun, LPG'li olduğu için az yakacak, 1.8T olduğu için çok kaçacak, 6 aylık vergisi 312 TL olacak, üstüne üstlük yağ bakımı da Bora ile aynı olacak kaç tane araba var. Ha bak bir de quattro gibi bir özellik yabana atılamaz.gökhan kardeşim sen bu işi biliyorsun yaptığın herşey çok kaliteli tıpkı ömer abim gibi.bu arada bende de audi merakı başladı vallahi senin sayende. bizde kastamonuda görmüştük ömer abim ile o 1.6 idi ama ikimizde çok beğenmiştik
Teknik destek kısmı maddi desteği de kapsıyor ise hemen alalım.Abi ne diyeyim bilmiyorum ki, sıfırı 150.000 TL olan bir araca biniyorsun, LPG'li olduğu için az yakacak, 1.8T olduğu için çok kaçacak, 6 aylık vergisi 312 TL olacak, üstüne üstlük yağ bakımı da Bora ile aynı olacak kaç tane araba var. Ha bak bir de quattro gibi bir özellik yabana atılamaz.
Sıfır Jetta 1.2 Trendline'a 42.500 TL vereceğine, A4'ün 1.8T Quattro S-line'ına o parayı verirsin krallar gibi gezersin abicim. Walla yakışır abbim size. Siz alın tüm teknik destek sınırsız Allah'ın izniyle.![]()
Öyle desteğe can kurban ömür boyu duacısı olurumTeknik destek kısmı maddi desteği de kapsıyor ise hemen alalım.![]()
Patlatan Ömer abiyse eğer şarapnel benim arabaya da sıçrıyor mutlakaZaten bombalar genelde hep Boracılarda![]()
Oldu canım zaten Ferdinand Porche beni manevi evladı olarak kabul etti ya, niye olmasınTeknik destek kısmı maddi desteği de kapsıyor ise hemen alalım.![]()
Ayıp ettin Metin abi sana Yeşil Pacific'den kurtulma konusunda her türlü desteği veririm. Zaten memleket meselesi oldun artık. Forumda bir fon oluştursak sana birQ7 parası çıkarÖyle desteğe can kurban ömür boyu duacısı olurum![]()
Amin Sedat abi, Allah razı olsun.Konuyu yeni gördüm gerçekten çok güzel olmuş Gökhan Allah kaza bela vermesin.![]()
Hepsini yapacam bir diyot biraz da kablo alayim tamamdir islemZaten biz hiç patlatmıyozSen dediğim olayı yaptın mı bakem
![]()
Madem öyle sen yakında porcheye geçersin artık.Oldu canım zaten Ferdinand Porche beni manevi evladı olarak kabul etti ya, niye olmasın![]()