Matchmaker
Forum Sorumlusu
Evet sürekli takılıPort bagaj sürekli takılı mi?

Son düzenleme:
Evet sürekli takılıPort bagaj sürekli takılı mi?
Belli bir markası yok. Ankarada bir döşeme malzemesi satan bir yerden aldım. Nur Oto Döşeme. Ostimde.hayırlı olsun arabanın maşallahı var kaput içine yaptığın izalasyonun adı markası ne abi ?
Maşallah ne kadar güzel olmuş öyleYine bir Upgrade geldi
Yurtdışından arka koltuk ısıtma paneli almıştım. Kış gelmeden montajı halledeyim dedim. Pedleride taktık. Bencil olmamak lazım. Önlerde olup arkada olmazsa ayıp olur. Çocuklarımızında totosu değerli.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler tam aksine bu zamana kadar bütün araçlarıma bu şekilde özen gösterdim ama hiç birine 2 yıl binmedimmaşallah usta arabanın ellenmedik noktası kalmamışyapılan her şeyde gayet başarılı güzel duruyor.bu kadar emek verdiğinize göre Uzun yıllar bineceksiniz sanırım.
Hulki nerelerdesin sesin çıkmıyorÇok manyak bir kamera aldım. Tanıtımı yapacağım![]()
abi çok değişik projelerde olunca böyle sessiz oluyor huyu böyleHulki nerelerdesin sesin çıkmıyor![]()
Aynen yine Hulkiye bir şeyler yüklemeye hazırlanıyor galibaabi çok değişik projelerde olunca böyle sessiz oluyor huyu böyle![]()
Abi anlatamam inanılmaz bir yoğunluk var üstümde. Yüz yüze anlatırım bir ara.Hulki nerelerdesin sesin çıkmıyor![]()
Yok Hasanım cidden kalın bir proje vs yok elimde...abi çok değişik projelerde olunca böyle sessiz oluyor huyu böyle![]()
Benim kadar yoğun olamazsın 15 gün içinde bir ev taşı, delikanlı evlenecek ikinci evi yeni baştan diz, birde annemin tedavi süreci, aralarada boşluk bulup foruma girmeye çalışıyorum vallahi kendimi yarış atı gibi hissetmeye başladım yalan dünyanın işleri bitmiyor maalesefAbi anlatamam inanılmaz bir yoğunluk var üstümde. Yüz yüze anlatırım bir ara.![]()
Senin işinde zor abi Allah kolaylık versin. Benim iş yerinden dolayı bir yoğunluğum var.Benim kadar yoğun olamazsın 15 gün içinde bir ev taşı, delikanlı evlenecek ikinci evi yeni baştan diz, birde annemin tedavi süreci, aralarada boşluk bulup foruma girmeye çalışıyorum vallahi kendimi yarış atı gibi hissetmeye başladım yalan dünyanın işleri bitmiyor maalesef![]()
Bu km'de ki dizel bir araç için tehlike arz etmez mi?Yazılım yaptık. Tayfun abinin ve Gökhanın ellerine sağlık...![]()