Matchmaker
Forum Sorumlusu
Yenilendiği için halinden memnunSök tak sök tak yakında hulk isyan edecek![]()

İsyan edecek kişi benim abi

Yenilendiği için halinden memnunSök tak sök tak yakında hulk isyan edecek![]()
Aynen Golflere göre ters tarafta. Hatta 1.8T de aynı yerde. Golfü ters takmışlarbunun intercoler söför tarafndamı duruyor
Hasan istiyor istemese hazırla kendini diyecektimFelaket bir araba yaa.
atma bu zehirli oku işte atmaHasan istiyor istemese hazırla kendini diyecektim![]()
hayırlı olsun, cuk diye oturmuş.Torpido içi soğutma ünitesi taktım. Oem çıkma ürün. Temiz olunca dayanamadım aldım. Artık yeterince soğuk dolabımız var...![]()
![]()
![]()
Asıl büyük gün bugün abiMaşallah günü hiç boş geçirmiyorsun, her gün yeni bir proje ile karşılaşıyoruz![]()
Teşekkür ederim. Almanya üzeri geldi. Çıkma olarak 70€ civarında yurt dışı fiyatları var. Yalnız izolasyon için oem parça numaralı süngerimsi malzemesi dahi var. Çok şaşırdım görünce. Resimlere eklemiştim. Hani ünitenin yapısı harici izolasyon bile düşünmüşler..hayırlı olsun, cuk diye oturmuş.gerçek soğutma budur, bizdekiler hikaye
maliyeti ne oldu ?
Sen varya sen yine ne yaramazlık yaptınAsıl büyük gün bugün abiBeklemede kal...
Vural abi ile yaramazlık yaptık abi.Sen varya sen yine ne yaramazlık yaptın![]()
hocam hayırlı olsun,
Far yıkama motoru mu yoksa farların önündeki memelerden mi bahsediyorsunuz?Sağ far soluktu, far yıkama motorunun biri çalışmıyordu, tampon braketi sorunluydu oldu olacak tamponda da bir iki yer gözüme batmaya başlamıştı.
Bende bütün sorunları not aldım. Yeni far satın aldım. Yıkama motoru satın aldım. Kısacası malzemeleri temin ettim ve bir seferde aracı toparladık. Boya rengini tutturmak biraz uğraştırdı ama oldu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet çözümü var. Onun bir kodu var onu giriyorsunuz o özellik pasif oluyor. Güvenlik amaçlı.hocam hayırlı olsun,
ana ünite zenec sanırım, uyumu nasıl ?
ablamın golf 5 aracında zenec 2011 var, navigasyon bilgisini bile OEM VW ünitesi gibi yol bilgisayarı ekranına veriyor ama araç hareket edince oynattığı videonun görüntüsü güvenlik amacıyla karartıyor, bunun bir çözümü var mıdır ?![]()