Aynen abi. Bende arabanın etrafında çok dolaştım ama en iyisi bu galibaDörtlü Audi halkası şimdi olmuş işte, bagajın arkasında çok hoş durmuş yanlarda emanet duruyordu...
10 yıl daha sorunsuz kullanılabilir hale gelmek üzere. Çok az kaldı.Hulk gençleşiyor![]()
Almanya turu fena olmazdı.almancımısınız
Nazar çıktı galiba.Çok paylaşma nazar edecem.
Aynen 800 km civarı yol yaptım. Allahtan bayrama denk gelmedi.Yine de ucuz atlatmışsın. Bayram tatiline denk gelse çok zor olurdu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kıBugün Tuna otomotivde gün boyu farları ile uğraştım. Mercekleri temizledim, D1S olan ampulleri yeniledim, kısacası elini yüzünü toparladım![]()
![]()
Çok teşekkür ederim. Evet kısalar. Ama uzunlar malesef mercek yapısından dolayı çok etkili değil. Bosch mercekleri pek sevmiyorum.Herkese uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba,
Aracınız hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Aşağıdaki kısalar ise uzunları düşünmek istemiyorum : )
Bu kı
Çıktı sanırım yanlız 2 bin iyi para.Nazar çıktı galiba.Volant değiştirdik.
Merhaba cevap için geciktim. Dediğiniz gibi uzun yoldan dolayı foruma çok giremiyorumAracınız çok güzelmiş, kazasız belasız kullanın. Tam bir uzun yol arabası![]()
Çok teşekkür ederim abi. Sağ salim bineriz inşallahYine yapmışın yapacağını maşallah keyifle, kazasız günlerde kullan inşallah...