Odfpe
vwTürk Üyesi
- Aracınızın Markası
- Audi
- Aracınızın Modeli
- A4
- Mesleğiniz
- Hekim
NiceBöyle nasıl ?
NiceBöyle nasıl ?
Sanki tekerler hava da yaBöyle nasıl ?
Binen bu araç elektrikli mi diyorSanki tekerler hava da ya![]()
Daha önce almış olduğum Xiaomi 70mai Pro kameranın ADAS özelliğini kazandıran aparatıda geldi.Araç kamerası aldım.
(Xiaomi 70mai Pro)
Çok beğendim ve inceleme yaptım. Wireless ile android uygulamaya bağlanma, Sesli komut, darbe sensörü, Adas yani sürücü yardımcı özelliği vs var. Çekim kaliteside gayet iyi.Tavsiye ederim iyi seyirlerKayıpsız netlik video linkleri aşağıdadır...
- Ön İnceleme
- Darbe Sensör Test
- Emergency Video Test
- Sesli Komut Test
- Gece Çekim Video
- Gündüz Çekim Video
Daha önce almıştın sanki abi,değiştin mi?Daha önce almış olduğum Xiaomi 70mai Pro kameranın ADAS özelliğini kazandıran aparatıda geldi.
* Işıklarda öndeki araç hareket edince uyarma özelliği
* Çarpışma önleyici özelliği
* Şerit takip özelliği geldi.
![]()
Aynısı, ilave özellikler geldi bu aparatla.Daha önce almıştın sanki abi,değiştin mi?
Evet yapılanlar tam bir referans niteliğindedir. Bu sizin için şansmıdır bilmiyorum bende tam bugün aracımı ilana koymayı düşünüyordum. Eski paylaşımlarından bir kaç fotoğraf almak için foruma girdim mesajınızı gördümSelamlar.
Bir kaç aylık Avant arayışım sonrasında sonuca ulaşamayıp farklı markalara yönelmeye başlamışken, aracınız ve yaptıklarınız bende tekrar umut ışığı doğurdu.
Aracınıza yaptıklarınız bir referans noktası niteliğinde, emeklerinize sağlık.
Aracımın ilanıBu kadar mı olur ? Bunlar hep bir işaret sanırımBiraz önce oto yıkama işi yapan arkadaşım bir müşterisinin satma niyetinde olduğunu, dilersem aracı yarın görebileceğimi söyledi. Tam ben a4 konusunu kapatmışken akıyor mübarek.
![]()
Aracınız için maşallah dışında söyleyebilecek bir şeyim yok. Sizin aracınıza yaptıklarınızı görüp foruma dün üye oldum, şimdi bu duruma ne denir ?
Sizin için hayırlı olmasını dilerim. İnşallah çok daha iyilerini yerine koyarsınız. İlan detaylarını benimle de paylaşırsanız sevinirim. Her şey nasip kısmet diyelim. aracınızın forumda kalması dileklerimle.![]()
Güzel bir araba , bayağı güzel.Aracımın ilanıBugün ilana koydum.
Audi A4 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Audi A4 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Abim emek verdik insan ister istemez duygusal bağ kuruyor. Alan kişide hak edecek birisi olunca içim rahat teslim ettim. Yeni araç için hayırlısı bakalım.Hulki gitti desene Murat neyse alana hayırlı olsun güzel arabaydı vesselam.
Ama yeni Hulki daha güzel![]()
Opsiyonlandi yazıyordu demek satıldı , hayırlı olsun.Abim emek verdik insan ister istemez duygusal bağ kuruyor. Alan kişide hak edecek birisi olunca içim rahat teslim ettim. Yeni araç için hayırlısı bakalım.