iyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler dostlar, bilmukabil. 5 kasım 2020 fiyat güncellemesi ile aracın fiyatı 520 bin tl görünüyor...
değerli vw kullanıcı dostlar benim havsalam almıyor; ben bu aracı aldığım tarihte hazırda alınacak başka model vede başka marka bayilerde araç olmayışı ve 2. elde de bütçem dahilindeki piyasada olup da aradığım ve istediğim donanıma sahip araçların istenilen fiyatları etmeyeceği ve satanların özellikle al-satçıların peşinde oldukları fırsatçı rant ve kar arayışlarındaki ekmeklerine yağ sürmemek içindi..
birinin haddinden fazla karındansa bir bayiden almak daha mantıklı idi ki onca çalışan emekçisinden ötürü...
ben ötv de indirime gidileceğini özellik bu aylarda sıfır araç fiyatlarının cüzi miktarda düşeceğini düşünüyor lakin pandemi kausu nedeniyle araçsızlığa tahammül edemediğimden zarar edeceğimi göze alıp, aklımda ve tercih sıralamamda hiç bir şekilde yer almadığı halde bu aracı aldım.
geçen yıl ve evvelinde t-roc u hediye yada ikramiye diye verseler inanın binmez yarı fiyatına verir takasda kullanırdım...
şuan aracı aldıktan bu güne olanı biteni şaşkınlıkla izliyor ve geçen 17 kasım 2019 sonrası ve 2020 senesini hiç yaşamamış olsaydım diyorum...bu hal ve gidişat nereye...???
herkese sağlıklı günler temenni ederim, ALLAH'a emanet olun...