ben polo almadan önce 1,5 sene boyunca araştırdım.bilggim olmasına ramen anladımki yaşamak gerekiyor bu aaçları.gerçekten çok hisli makinalar.çok iyi tanıman gerekiyor.vosvos yolda bırakmaz derler.evet bırakmaz ama iyi tanıman lazım vosdostunu.çok gzl orjinal voslar var piyasada.ben bi 20 tane flm test ettim tadına doyum olmuyo.hele birde rag top bulursan (openair) tam süper olur.parçası bulunmuyo derler inanma, tofaş gibi boldur parçası meksika üretim.
gelelim sadede ben neyden vazgeçtim?
masraf çıkarırmı çıkarır ama acımam ama benzine giden paraya herşeyden çok içim yanıyor.
km de ortalama 350-450 arası yakıyor bu makinalar.ki birde 4 arkadaş bindimi iice çekmiyo iice yükleeniyorsun sen hesap et.beykentten bakırköye gidene kadar 15 milyon yuttu bitti 72 1303s 1,6 ile ki aracın gerektirdiği gibi sakin kullanım ile.
yani zevk arabası h.sonları kullanılcak güneşli günlerin en gzl yol arkadaşı.
ama bigün alıcam büyük adam olunca

vosçakalın
ayriyetten: tüplülere geçersen yarı yarıya düşer benzin.ben tırsıyorum tüp olayına güvenemiyorum ancak şua bi gerçekki bu ufak vosdostlar çelik gibiler majallah allah korusun bi kaza olsa tampondan ötesine zor geçer hasarı