|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: S4 |
http://videos.streetfire.net/video/K...TWO_685717.htm
Sadece 7 dakikaligina herseyi bir kenara birakin..Arkaniza yaslanin ve ses acin ![]() Iyi seyirler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ugur seyhan SEYHAN Yaş: 29 Cinsiyet: Bay Meslek: medikal teknik Lokasyon: Kocaeli [ 41 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Bora 1.6 Trendline |
ken block çok güzel hareketler yapıyor makinada çok sağlam zaten bukadar sağlam olmasa imkanı yok yapamaz bunları aracın 4 çeker olması zaten bu hareketleri yapmasına imkan tanıyo.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: MURAT EMRE CİLASİN Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Radyo, Televizyon ve Sinema Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.6 Sportline |
off bittim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ÜZEYİR ÖZGÜR Yaş: 20 Cinsiyet: Bay Meslek: ÖĞRENCİ (üniversite Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Aracım Yok |
Nokta (.)
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Halil Akın Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Pilot Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A3 1.4 TFSI |
adamım
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ramazan OraL Yaş: 21 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci (Üniversite) Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: AB Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Scirocco 1.4 TSI |
İvedikte Şahinlerle Yapıyorlar =))) imkansızlıklar işte... Ama Taktir Ettim Hakkını Vermiş Daha Ne yapsın ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Emre ÖZŞENER Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Technical Production Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.6 Trendline |
Arabalardan ve dünyasından hiç anlamayan vedehoşlanmayan ablam bile bu adamın yaptıklarına hayran
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kalbimizdesin...
Üye Bilgileri
İsim: Orhan ÖZDEMİR Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: siv. sav. ve sarkom AVCISI Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
söylenecek söz var sa birisi söylesin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Halil Akın Yaş: 30 Cinsiyet: Bay Meslek: Pilot Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A3 1.4 TFSI |
ya bir kere daha izledim de aynı ben
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
Yok yok.. Ben karar verdim, bu adam hatta sadece bu adam değil, tüm ekibi ciddi şekilde "rahatsız"...!!!
![]() Deniz kenarına ilk çıkışta aynı Bizim kriz gibi (!) "teğet" geçti yalnız ...Son karede çamurluğa elini tutan canlı manken manyağına ne demek lazım? ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Koordinatörü
Üye Bilgileri
İsim: Metin Uyguntin Yaş: 43 Cinsiyet: Bay Meslek: Ticaret Lokasyon: İzmir [ 35 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.8T Comfortline |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Ekrem S Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Yüksek Mekatronik Mühendisi Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Golf 1.4 tsi highline |
bunu yapan insanmı
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Yusuf UCAR Yusuf UCAR Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: Turizm Lokasyon: Amerika Birleşik Devletleri Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Audi Model: S4 |
Kiz arkadasimla beraber izledik manyakmi bu niye bosuna lastik yakiyo dedi
![]() Allahim sana geliyorum![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Kadir OK Yaş: 22 Cinsiyet: Bay Meslek: Öğrenci(Üniversite) Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo Classic |
ay Allahım ben nasıl korktuu
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: ugur . Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Bankacılık Lokasyon: Ankara [ 6 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo 1.4 Trendline |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|