|
|
|||||||
|
| Genel Hatırlatmalar |
|
VWTURK'ü Twitter'dan takip etmek için tıklayın...
İzmir 2010 Yaza Merhaba Partisi - 18 Temmuz Pazar. Detaylar için tıklayın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TAYLAN TÜRER Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik / Elektronik Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
MantaR ın yenileri ;)
Slm uzun bir ara vermek zorunda kaldım.
Bu uzun ara süresince yeni aracımla uğraştım sayılır ![]() Mitsubishi Colt (STT30)'u sattım. Subaru Forester 2.0T AWD STİ aldım 218Hp. Prodrive beyin Prodrive orta susturucu Far ve sislerde 8000k Xenon Boost Göstergesi HKS Turbo Timer HKS Blow off (daha takılmadı) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asıl önemli olan 28.08.2008 de aldığım ve 15 gün önce biten Honda Civic Swap EF9 üzerindeki D14A1 kodlu motorunu çıkarıp yerine B16A2 kodlu vtec motorunu koyduk. Üzerindekileri yazmaya kalksam baya bir zaman alıcak bir ara onlarıda detaylı bir şekilde paylaşırım. Arabamın dışını toplarken sadece orj ve sadeliğe önem gösterdim bütün parçalarını sıfır aldım. Jdm EF9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Sorumlusu
Üye Bilgileri
İsim: Altug D Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Bilgi Teknolojileri Müdürü Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Audi Model: A4 2.0 TFSI Quattro |
Güzel projeler. Emeğinize sağlık.
B16A2 stock mu yoksa birşeyler var mı üzerinde? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: TAYLAN TÜRER Yaş: 25 Cinsiyet: Bay Meslek: Elektrik / Elektronik Mühendisliği Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: 0 Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Halil Kara Yaş: 24 Cinsiyet: Bay Meslek: Pazarlama ve Satış Lokasyon: Burdur [ 15 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Highline |
Vtec güzel olmuş, güle güle kullanmanız dileği ile...
Mitsubishi colt u da hatırlıyorum, çok güzel yapmıştınız, sizden yenilikleri bekliyoruz ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Mehmet Gazihan Yaş: 28 Cinsiyet: Bay Meslek: Chiptuning Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: B Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Polo |
Kazasız Belasız kullanırsın inş. kardeşim..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VWTURK Gold Member
Üye Bilgileri
İsim: Hakan ATAMAN Yaş: 27 Cinsiyet: Bay Meslek: Servis Danışmanı Lokasyon: Afyon [ 3 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
JDM kokusu aldım Taylan.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: buğra Sever Yaş: 31 Cinsiyet: Bay Meslek: Veteriner Lokasyon: Gaziantep [ 27 ] Kan Grubu: 0 Rh - Araç Bilgileri Marka: Diğer Model: Diğer |
valla helal olsun tek kelimeyle civic harıka olmus ef kasa olması daha manyak olmus mılet eg ye yapıo sız ef ye
farkınız tarzınız bu arada sıze bı kac sorum olucaktı ne kadara mal etınız b16a2 motoru taktırma her seyıyle bırlıkte ozelden msj atarsanız sevınırım bunu ya benım eg ye yapıcam yada satıp a3 1.8 T alıcam ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: a.can subaşı Yaş: 46 Cinsiyet: Bay Meslek: Makina Mühendisliği Lokasyon: Bursa [ 16 ] Kan Grubu: A Rh + Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Jetta 1.6 Midline |
hondanın ibresi yetiyormu acaba
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
İsim: Burak ENGİN Yaş: 45 Cinsiyet: Bay Meslek: Uncnown Lokasyon: İstanbul [ 34 ] Kan Grubu: A Rh - Araç Bilgileri Marka: Volkswagen Model: Caddy |
Maşallah JDM ise yoruma gerek yok gerçi
![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
VWTURK Üyesi
Üye Bilgileri
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|