Tam Sürüm Bilgini Göster : Ucuz kablosuz mp3-teyp bağlantısı
:) Arkadaşlar merhaba,
GolfIV'ümde orjinal Blaupunkt kaset çalar teyp var.Uzun zamandır mp3'e geçmek için teyp araştırması yapıyordum.Ancak teybimin kalitesi ve arabaya görsel uyumundan dolayı vazgeçemiyordum:confused:
Geçen gün internetteki alışveriş sitelerine bakarken bir alet gördüm.Arabanın çakmak gözüne takıyorsun.Usb flash diski alete takıyorsun.Flash diskteki mp3'leri fm radyodan seçeceğin 7 frekansın birinden yayın yapıyor:eek: Süper ses kalitesi var.Ancak parça geçişlerinde bazen ince bir parazit yapıyor.Benim beklentimi fazlasıyla karşıladı doğrusu.Ayrıca başka ses kaynakları için de girişi var.Fiyatı da uygun.İlgilenenlere duyurulur:cool:
Golfan biraderim,şu aletin özeliklleri,fiyatı ve nereden temin ettiğini bana özelden atarsan sevinirim...kolay gelsin
Alet hepsiburada.com ve bidolu.com 'da oto aksesuarları bölümünde var.Çok kibar bir alet ve radyo'dan çok iyi ses çıkarıyor.
harika bir alet!!!
Buradan bakın (http://www.hemalhemsat.com/main/auctiondetail/341601.php)
fiyatı da ideal, kısaca alınası:D
abi super bisey fiyatıda gzl.once bi flashdisk sonrada bunu almak lzm tez zmnda:D
yalnız istanbul ve izmirde olanlar teklif vermesinler kanallar dolu diyor:(
harika bir alet!!!
Buradan bakın (http://www.hemalhemsat.com/main/auctiondetail/341601.php)
fiyatı da ideal, kısaca alınası:D
Alan arkadaş varmı?Satıcının güvenirliği konusunda tereddütler oluşabilir.Kullanan arkadaşlarında cihazın eksileri artıları hakkındaki bilgilerine başvurmak lazım.Bu sorular cevaplanırsa gayet güzel bir alet derim...:)
hasansenol
09-03-06, 12:33
ordaki fiyat bana braz pahalı geldi bence brazdaha arastırın gittigidiyor da falan vardır
evet ordaki fiyat biraz yüksek, hiç kullanan oldumu acaba?
malum bizde de kaset çalar old. için 400 ytl verip mp3 çalar almaktansa bu cihaz daha cazip geliyo..
evet ben kullanıyorum ama parazit yapıyor biraz ve çok stereo çıkmıyo gibi geliyo ses
arkadaşım hiç uğraşma bunlarla büyük şehirde frekans bolluğundan alet doğru düzgün çalışmıyo teyp ine bitane aynı marka cd changer al bak keyfine hem ses daha kalite olur hem daha fazla şarkı imkanı:)
Alan arkadaş varmı?Satıcının güvenirliği konusunda tereddütler oluşabilir.Kullanan arkadaşlarında cihazın eksileri artıları hakkındaki bilgilerine başvurmak lazım.Bu sorular cevaplanırsa gayet güzel bir alet derim...:)
Valla arkadaşlar, bu ürünü ilk gördüğümde ben de baya heyecanlanmıştım, lakin satın almadan evvel hepsiburada.com'daki kullanıcı yorumlarını okursanız eğer, aletin eksilerini de görerek daha sağlıklı bir tercih yapma fırsatınız olur bence..
Ben onun yerine aux girişi olan(bellekten mp3 çalan portatif aletlerle uyumlu) bir mp3 cd çalar teyp almayı tercih ettim mesela..
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26012&productid=otm251314
Biliyorum bazılarınız bu sayfadaki yorumları okumaya üşenecek.. :) Bu yüzden size "negatif" yorumların genel bir özetini sunuyorum. :cool: Elbette olumlu yorumlar da var, ancak bunların yanında aletle ilgili:
1-) Çok fazla farklı radyo yayınının olduğu şehirlerde (İstanbul, İzmir..) aletin yayın yapması için boş bir frekans yakalayamadığı,
2-) Yakalasa bile, en zayıf yayınlarla bile karışarak parazitli bir ses verdiği,
3-) Bu sebepten ötürü ek anten ilavesine ihtiyaç duyulabildiği,
4-) Kimilerinde sadece anten sökülünce yayın yapabildiği,
5-) Aracın radyosunda jak girişi olmadığı takdirde parazitten kaçış olmadığı,
6-) Ses kalitesinin stereo olmaktan çok uzak olduğu,
7-) Aracın çakmak girişine tam olarak uymaması durumunda, her sarsıntıda veya dokunmada kendini resetlediği,
8-) Kullanım esnasında sinyal kolu, far anahtarı gibi kontrollerin çevrilmesinin seste ufak bir parazite yol açabildiği, yönlerindeki yorumları da dikkate almak gerek...
Kimileri "aleti sakın almayın, bu site nasıl böyle kalitesiz bir ürünü satabilir.." gibi yorumlar yaparken, kalabalık şehirlerde oturmayan ve yüksek bir ses kalitesi beklemeyenler ise aletin beklentilerini aştığı yönünde yorumlar yazmışlar. Ancak yapılan yorumların doğruluğunun sorgulanması sonucu verilen "Evet/Hayır" yanıtlarının miktarına bakıldığında, çoğunluk, aletle ilgili pozitif yorumların yanlış olduğu, negatif yorumların ise doğru olduğu yönünde yanıt vermiş. Elbette kullanan herkes bu problemleri yaşayacak diyemeyiz, yani bütün bu yorumlara da şüpheci yaklaşmak gerek.
Açıkçası fiyatı ve çalışma mantığından dolayı tam bir Porof Zihni Sinir ürünü gibi geliyor bana.. :D
Valla arkadaşlar, bu ürünü ilk gördüğümde ben de baya heyecanlanmıştım, lakin satın almadan evvel hepsiburada.com'daki kullanıcı yorumlarını okursanız eğer, aletin eksilerini de görerek daha sağlıklı bir tercih yapma fırsatınız olur bence..
Ben onun yerine aux girişi olan(bellekten mp3 çalan portatif aletlerle uyumlu) bir mp3 cd çalar teyp almayı tercih ettim mesela..
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26012&productid=otm251314
Biliyorum bazılarınız bu sayfadaki yorumları okumaya üşenecek.. :) Bu yüzden size "negatif" yorumların genel bir özetini sunuyorum. :cool: Elbette olumlu yorumlar da var, ancak bunların yanında aletle ilgili:
1-) Çok fazla farklı radyo yayınının olduğu şehirlerde (İstanbul, İzmir..) aletin yayın yapması için boş bir frekans yakalayamadığı,
2-) Yakalasa bile, en zayıf yayınlarla bile karışarak parazitli bir ses verdiği,
3-) Bu sebepten ötürü ek anten ilavesine ihtiyaç duyulabildiği,
4-) Kimilerinde sadece anten sökülünce yayın yapabildiği,
5-) Aracın radyosunda jak girişi olmadığı takdirde parazitten kaçış olmadığı,
6-) Aracın çakmak girişine tam olarak uymaması durumunda, her sarsıntıda veya dokunmada kendini resetlediği,
7-) Kullanım esnasında sinyal kolu, far anahtarı gibi kontrollerin çevrilmesinin seste ufak bir parazite yol açabildiği, yönlerindeki yorumları da dikkate almak gerek...
Kimileri "aleti sakın almayın, bu site nasıl böyle kalitesiz bir ürünü satabilir.." gibi yorumlar yaparlen, kalabalık şehirlerde oturmayan ve yüksek bir ses kalitesi beklemeyenler ise aletin beklentilerini aştığı yönünde yorumlar yazmışlar. Ancak yapılan yorumların doğruluğunun sorgulanması sonucu verilen "Evet/Hayır" yanıtlarının miktarına bakıldığında, çoğunluk, aletle ilgili pozitif yorumların yanlış olduğu, negatif yorumların ise doğru olduğu yönünde yanıt vermiş. Elbette kullanan herkes bu problemleri yaşayacak diyemeyiz, yani bütün bu yorumlara da şüpheci yaklaşmak gerek.
Açıkçası fiyatı ve çalışma mantığından dolayı tam bir Porof Zihni Sinir ürünü gibi geliyor bana.. :D
Teşekkürler JönTürk,demekki sonradan pişman olmamak için fazla sıcak bakmamamız gerikyor bu ürüne...;)
Ben aldım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
jöntürk arkadaşımız olayı çok iyi açıklamış.süpersin:tebrik:
En kısa, kesin, doğru ve öz açıklamayı da "eleman" arkadaşımız yapmış.. :)
dodgesnake
01-06-06, 11:53
arakdaslar bende ilk anda sasirdim ama fiyati bana cok geldi. bunun yerine mp3 calabilen bir cd changer alsaniz 200 e falan... daha temiz olmaz mi?
Doğru Robin. Piyasada Epoch, Sunny,vb.. markalar var. Çok iddialı bir ses istemeyenler için de ideal. Fazla bozuk yollarda gezmeyeceksin yalnız :).. Ya da radyoya geçeceksin bozuk yollarda..
FM frekansından çalışanların istenmesinin nedeni biraz da aracın orijinal sistemini ve görüntüsünü korumak adına sanırım.. CD changer takar gibi düşünülüyor.. Bir de bazı araçların orijinal teyplerinin form ve boyutları çok farklı ve göğüslüğe entegre olabiliyorlar. (Bkz. Ford Fiesta Kasetli teybi).. Mecburen böyle bir alet düşünülüyor o zaman...
aynı böle fm modülatör den yayın yapan JVC CH-X1500RF modeli var. bunu almayı düşünüyorum ama kullanan birini bulamadım henüz. Bu sistem nası acaba JVC ii dir gibime geliyo ama fm frekanslarının cogu dolu oldugu için ankarada frekans bulamama gibi bi sorun olur mu diye tereddüt ediyorum.
ARKADASLAR BEN ALDIM İSTANBULDA CALISMIYOR KIRDIM ATIM BIRTEK TUNELLERDE IYI CALISO BUTUN FRAKANSLAR DOLUU BEN YANDIM SIZ YANMAYIN
arkadaşım teybinden vazgeçemiyorsan sende git blaupunkt mp3 çalar al vw için birebir hiç bir işlem yapmayacaksın kasetçaları söküp mp3 takacaksın fişleri zaten standart aracın orjinalliğide bozulmaz gerçek müzik keyfine asıl o zaman ulaşırsın arkadaşımın astrasına buna benzer bir ürün aldık yalnız kaset yerine sokuluyordu 2 ay sonra teybin kaset deki bozuldu mecburan gitti mp3 çalar aldı şunu belirteyim bunlar fasa fiso gerçek ses gerçek teypten çıkar ALLAH gönlüne göre versin
Arkadaslar,
YonjaShop ya da webleblebi.com ( heri ikiside aynı ). Ben de oradan temin ettim. 88 milyon ve kargo dahil 91 milyon 5 taksit.
Gelelim cihaz hakkında yoruma. Bu cihazın iyi oldugunu soyleyen arkadaşlar nerede oturuyorlar bilmiyorum ama, Ben Ankara'da oturuyorum ve merkezde iseniz mumkün değil bir boş frekans bulabilesiniz. Diğer radyoların frekansları sizi bastırıyor ve enterferans denilen durum oluşuyor. Kesinlikle adam gibi çekmiyor şehir içi. Çekse bile mono :( Bunun yanında biraz şehir dışına çıkınca pek iyi bir kalite OLMASA da çekiyor.
Aracım Bora 2001,
Ben de aynı şekilde konsol rengine uygun bir MP3 çalar bulamadım ve bu MP3 on channel cihazını sipariş ettim. Heyecanla beklediğim cihaz geldi. Malesef hayal kırıklığı.....
İyi olduğunu soyleyen arkadaşlarım neye göre iyi dediler anlayamadım.
Herhalde bulundukları semt bile etkiiliyor yayını.
Saygılar iyi çalışmalar.
bosch bayilerinde blaupunkt mp3 çalarlara bakın vw için uyumlu olanı mevcut
piyanist_aydin
01-02-07, 18:18
arkadaşlar ben istanbuldada izmirdede kullandım sorunsuz çalışıyo hemde en ucuz olanını 30 ytl olan en iyisindende var ama ses kalitesi kötü eğer tesisat varsa aracınızda bass ı unutun arkadaşlar
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.