PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Kara İnci Artık Park Sensörlü

eshkia47
20-06-10, 00:21
İyi geceler Arkadaşlar bugün uzun araştırmalarım sonucunda taktırmaya karar verdigim park sensörlerini kendim taktım...Takmak isteyen arkadaşlara bilgi olsun diye paylaşmak istiyorum..

Öncelikle internet üzerinden siparişini verdigim Cyclone Marka park sensörlerini denedim, sonrasında arka tamponun arkasından kutuda gelen marpuçla tamponda lenslerin yerlesecek yerlerini isaretleyip deldim tabii ortadaki lenslerin yeri orjinal olarak var fakat yanlar biraz ugrastırmalı karsılıklı gelmeleri için biraz caba sarf etmeniz gerekecek ama sonucta güzel bi eser cıkıyor ortaya resimlerdede paylastıgım gibi öncelikle tamponu deldim daha sonrasında lensleri yerleştirdim ve kablolarını tamponun arkasındaki sasenin üst tarafından gecirerek bagcıkla topladım, sol stop lambası sökerek geri vites lambası (5 nolu uç yeşil kablo ile 3 nolu Kahverengi eksi kablo) elektrik aldım lenslerinde kablolarını stop lambasının kabloları ile beraber içeri verdim ve en son olarakta hoparlörün kablosunu uzatarak yanlardan ön konsolun altına kadar cektim. Sistem cok güzel Çalışıyor yapmak isteyen arkadaslar varsa ve araçlarına deger verip ugrasmak istiyorlarsa yapın derim

resimler :

http://img228.imageshack.us/g/grnt003w.jpg/

eypmcn
28-08-10, 02:36
hayırlı olsun iyi günlerde kullan kazasız belasız