Tam Sürüm Bilgini Göster : vw polo kumanda ile camları açma kapatma
arkadaşlar videolarda bişiler yapıyolar çalışıyo kvw100 denilen bişey
http://www.youtube.com/watch?v=yHM796bLis8
http://www.youtube.com/watch?v=PPnNM-KzYIA
ben yaptırdım ... ama sadece kapatıyor .. geri açmıyor ...heheh ....
:turkey: bizde anahtarı takıp açıyoruz
yani bunun kadar orjinal olmasada idare eder
bunu bizim karşı komsu mk4 e yaptırdı bence gayet güzel bi olay
benim aracı alırken vw den taktırdığım alarm da öyle kitledin mi kapıları camlar kapanıyo açtın mı açılıyo
yaa bende yaptıracam da istdede bildiğiniz yer var mı?
nitrO_Oxide
01-09-06, 21:06
yapılması basit sanırım benimkindede kapanıo camlar
sonradan takılan alarmlarla kolaylıkla eklenebilen bir özellik..
ama orjinale nasıl takılır bilmiyorum..
hasansenol
01-09-06, 21:54
nasıl bişi bu ya :) bende istiyorm yapan yer vvarssaa..
passat b5 hangi kasa ? benim 2006 kasa passatım var .. anahtara basılı tutunca zaten camlar kitleniyor .. camları uzaktan kumanda ile açmak pekte mantıklı gelmedi bana ... hele böyle birşey için para verip taktırmak entrasan yani :)
Camları açık unutursanız tekrar içeri girmenize gerek yok. Kontak anahtarını kapı kilidine takın bir kaç saniye çevirerek basılı tutun camlar kendiliğinden kapanıyor zaten
Camları açık unutursanız tekrar içeri girmenize gerek yok. Kontak anahtarını kapı kilidine takın bir kaç saniye çevirerek basılı tutun camlar kendiliğinden kapanıyor zaten
evet aynen böyle:)ayrıca bir yol daha var.kapıları kumanda ile açıp bekleyin süreyi hatırlayamıyorumda 5 dakika idi sanırım (daha az olabilir) araç kendi kendine kitleniyo ve camlar açıksa kapatıyo.yalnız açmak ilginç ve saçma geldi bana niye açayım ki camları :)
valla çok basit bi olay arkadaşlar en basit bi elektirikci bile yapa biliyor burda gecen bi opel e yaptırtmıştık biz kumandası bozuktu onu yaptı camlarıda kapamayı yapımmı diye sordu yap dedik 2 dakkada halletti ama açma işi biraz saçma geldi 4 camı birden acan varmı acaba araba surerken bu kumanda 4 cama uyguluyo yaptıklarını
Bir çok elektriksel özellikler var. Hepsini zamanla öğreniyorum.Ön ve arka okuma lambalarının fonksiyonları, zaman içinde unutulma halinde kapanması gibi. Bu arada sustalı anahtar ile bağajin tek tuşla açılması, tek tuş ile sürücü kapısının , çift tıklama ile 4 kapının açılması ,kontak anahtarı yuvasından çıkartıldığında belli bir süre iç aydınlanmanın aktif olması , radyonun açık kalması halinde yine belli süre sonra kapanması ve alarm iç denetim olayları gibi henüz keşfedemediğim pek çok özellikler mevcut.Tek eksik yönü kapı açık uyarı lambasının fonksiyonu..Hanği kapı açık ise söz konusu kapıyı belirtmesi çok daha mantıklı olurdu. Yapıyorsan bir şeyler tam olsun. Haksızmıyım.
tam bilmiyrum ama luks ve donanımlı otolar da var passat da oldgu gbi. benim bir abide audi a6 var 03 yada 04 model olacak basması ıle tum camlar acılıyo ve kapanıyo . cok da gerklımi bilmyrm camları kumanda ile acmak masrafa yazık gbi geldi :)
yazın cok işe yarıyor. aracın içi çok ısındıgı zaman binmeden camları acınca biraz olsun havalanıyor içersi...:)
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.