Tam Sürüm Bilgini Göster : yeni leon sis farı varmı?
mertkan00025
22-09-09, 22:22
arkadaşlar yeni kasa leon 1.4 tsi aldım,aracım reference modeli olduğu için sis farı yok,serviste anormal fiyatlar istiyorlar,2009'larınki olmuyor,bildiğiniz bir yer varmı bulabileceğim,şimdiden teşekkürler
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun aracınız makyajlı kasada Referanceden çok şey çaldılar makyajsız kasa referancelerde kapı kolları ve dış dikiz aynaları gövde renginde aliminyum jant park sensörü vs.donanımlar vardı yeni referancede hiç biri yok keşke biraz daha bekleyip style modelini alsaydınız
foto eklersen sevnirim referance 1.4 hiç görmedimde. hayırlı olsun
çıkmacılarda veya serviste bulabilirsin
mertkan00025
05-10-09, 14:35
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun aracınız makyajlı kasada Referanceden çok şey çaldılar makyajsız kasa referancelerde kapı kolları ve dış dikiz aynaları gövde renginde aliminyum jant park sensörü vs.donanımlar vardı yeni referancede hiç biri yok keşke biraz daha bekleyip style modelini alsaydınız
teşekkür ederim ama yeni referancede de gövde rengi kapı kolları ve dış dikiz aynaları boyalı,alüminyum jant da standart,yalnızca park sensörü yok,onuda taktırdım,kısa bir süreliğine fiyatta kampanya yapıldığı için alelacele aldım,çokta memnunum
mertkan00025
05-10-09, 14:37
foto eklersen sevnirim referance 1.4 hiç görmedimde. hayırlı olsun
gökhan kardeşim en kısa zamanda ekleyeceğim,yoldaydım,henüz okudum mesajları,çok teşekkür ederim
mertkan00025
05-10-09, 14:41
çıkmacılarda veya serviste bulabilirsin
serviste var ama anormal fiyat istiyorlar,çıkmacılarada henüz düşmemiş,2010'larınki değişik diğerlerinden,sanırım yeni ibizayla aynıymış,bildiğiniz çıkmacı tlf'u varsa bildirirseniz sevinirim,teşekkürler ilginize.
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.