PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Cam Filmi

passatcan
03-02-06, 00:48
Arkadaşlar abimin arabasına cam filmi yaptırmak istiyoruz(Range Rover 4.6 HSE-Yakında fotoları otomobilim de:)) Bu konuyla ilgili mevzuat nedir?Kullananlar mennum mu? kısaca bana tavsiyeleriniz neler olur?(Emre abi sagolsun fazla fazla yardımcı oldu ama sizlerinde goruslerini almak istedim:))

heLLWeapOn
03-02-06, 00:52
film cektireceksen istanbulda tek adres;

GENCLER OTOCAM MASLAK...

corvetten ferroya, cayenneden escaladeye her türlü arabanın filmini cekiyorlar.

film on numara iscilik on numara...

heLLWeapOn
03-02-06, 00:53
200 ytlye yapıyolar hemde amerikan lumar hiç bir şeş olmuyo baloncuk falan istanbulda tekler kardeşim

passatcan
03-02-06, 00:56
Emre abi de maslak ta bi yer diyodu ama galiba burası:D

heLLWeapOn
03-02-06, 00:59
Burasıdır kesin adamlar 1 numara bu işde sen abine güven;)

passatcan
03-02-06, 01:07
tmm.Ya jip akvaryum gibi geziyo resmen:D

heLLWeapOn
03-02-06, 01:10
euheheuhue su mu alıyo abisi?

passatcan
03-02-06, 01:18
sorma icinde hamsi besliyoruz:D

PassatTDI
03-02-06, 11:40
Gençler Oto Cam'a gitmemle çıkmam bir oldu benim. Camları sökerek yapıyoruz dedi, camları sökmek için de döşemeler falan söklecek dedi.. ben de tamam size iyi çalışmalar dedim ve çıktım. Ziebartta yaptırdım, camları sökmeden yapıyorlar.. Ben memnunum. Ama varsın camları söksün önemli değil diyorsanız Gençler Oto Cam'ın filmi ve işçiliği de ziebarttan aşağı değil...

Guner
03-02-06, 15:19
benm filmleri lazer gibi bi makinayla yaptılar valla hiç baloncuk felan olmadı çizilme falan da yok zaten film oldugunu eski halini bilmeyen sonradan cekilmiş oldugunu anlamıo .. cam uçlarını bile çok muntazam yapmıslar helal benim filmcimeee:D

Ayıptır sorması kaça yaptırdın arkadaşım..

passatcan
03-02-06, 16:28
Arkadaslar gencler oto dediğiniz yerin numarası var mı?

passatcan
03-02-06, 18:58
Ya bi allahın kulunda yok mu filmcinin numarası:D

PassatTDI
03-02-06, 19:14
ben 200 e yaptırdım herşey içinde .. lazerli ... filmin markasıda ziebart ...
ziebart baiinde 350 dediler ..

ben anlamadım, senin lazer mi, film mi?

Karoğlu
03-02-06, 19:42
Ziebart ın sitesine girersen sana en yakın bayinin numarasını bulabilirsin.. Maltepeye gidersen Gültekine selamımı söyle yeter....:)

scooby
03-02-06, 23:53
Benim arka camlaraın 3üne 25milyona çektirmiştim.Gayet kalitesiz bişi!:) bi ay sonra bagaj kapağı camının filmini değiştirdim.Arka camlarım sabit olduğu için bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar!:cool:
bide ben yaptırdım,3ay sonra GTI çıktı,bi baktım arka 3camı standart filmli!:)

AYH 77
03-02-06, 23:59
kapILarI söktürmeden 250 ytL ye yaptIrdIm bostancI sanayi de LLumar gayatte memnunum.

heLLWeapOn
04-02-06, 00:36
Arkadaşım zaten en iyisi o kapıları sökülerek yapılmadır!Can kardeşim al tel Telefonu 212 - 276 93 56 sen genede araştır bu adamların üzerine yok ki zaten genclerde lumar çekio;) Orda tanzer var erdal var ilker var onlar halleder.
Lazer ile cam karartma yöntemi ise ( camların hepsi sökülerek fırınlanıyor) ;fiyatı 250 dolardan 600 dolara kadar...
amerikanda en iyi markalar ise llumar

passatcan
04-02-06, 01:02
Ziebart ın sitesine girersen sana en yakın bayinin numarasını bulabilirsin.. Maltepeye gidersen Gültekine selamımı söyle yeter....:)
İsmim yeter diyorsunuz yani:D

passatcan
04-02-06, 01:03
Arkadaşım zaten en iyisi o kapıları sökülerek yapılmadır!Can kardeşim al tel Telefonu 212 - 276 93 56 sen genede araştır bu adamların üzerine yok ki zaten genclerde lumar çekio;) Orda tanzer var erdal var ilker var onlar halleder.
Lazer ile cam karartma yöntemi ise ( camların hepsi sökülerek fırınlanıyor) ;fiyatı 250 dolardan 600 dolara kadar...
saol kardes:D

EmrE
04-02-06, 01:09
Gençleri tek geçerim..
Kapı sökmeden yapmakla kapı sökerek yapmanın birbirine göre artıları ve eksileri vardır.
Sizin Gençler Cam olarak bahsettiğiniz yerde Ferrrari lamborghini vs. filmleri yapılmaktadır, ve on üzerindne on nuamra yapılmıştır. Ben daha geçen pazartesi yaptırdım.. Kapıyı sökmenin avantajları şunlardır:
1)filmin camın hangi alt noktasında bittiğini görürsünüz, böylelikle tam oalrak istediğiniz boyutta çekebilirsiniz, altta filmde bi kıvrılma yaşanmaz
2)Camın bombelerinden dolayı olan filmi ısıtma vs gib işlemler kolaylaşır, sağda solda oluşan boşluklar daha kolay halledilir.
3)Cam fitilini gerdirmeniz gerekmez.
Sökmeden yapılan işlemin avantajları:
1)sökülmez, tıkırtı vızırtı yaşamazsınız, ama iyi toplanırsa zaten böyle bir sorun olmaz
2) İşlem daha kısa sürer
2 kere söktürmeden 2 kerede söktürerek film yaptırmış biri olarak söylüyorum, söktürerek yaptırmak çok daha mantıklı geliyo bana, tabiki araabnızı söken kişiler bu işi biliyosa.. Tanzer Abi bu işte son noktayı koymuş insanlardan biri..
Tavsiye ederim..

passatcan
04-02-06, 01:19
Valla sökücekleri araba Range Rover:)

EmrE
04-02-06, 01:25
Ferrari yi söken Range de söker..
Tabiki karar sizin:)

edit: ben çıkarken cayenne geldi bıraktı ve gitti:)

passatcan
04-02-06, 01:45
saolasın kardes:D bu arada arabayı otomobil ime ekledim:D bi goz atın isterseniz. ya ztn araba range fln ama 30 milyarlık araba:D

SnowPower
04-02-06, 23:23
Arkadaslar simdi Lazer mi iyi yoksa Film mi? Bir de yuzde kac'lik tinting uygulaniyor? %35'ler ideal diye duymustum cok mu koyudur acaba?

PassatTDI
04-02-06, 23:51

valla ben yep yeni arabanın sökülmesine kıyamadım ve ziebarta yaptırdım. önceki arabam da ziebarttı zaten.. bi de arabam füme olduğu için gençlerin cam filmi rengini beğenmedim. Siyah tonlardaydı hep, baktık arabanın üstünde falan, zaten ordaki adam dedi, snn içine sinmedi sen gri tonda yaptır dedi. :) ben de ziebarta gri tonlu yaptırdım. Sorunsuz kullanıyorum..

heLLWeapOn
05-02-06, 00:04
sende haklısın be dostum:D

otobanfaresi
05-02-06, 13:44
arkadaslar anadolu yakasında olanlar blır kadıkoyde 3ler otocamı...
ben araacım 1000 km de iken sokturerek yaotırdım arka bagaj camı yek pare yapıldı..rezistansarım kesilmedi hic 1 sekilde...3ler llumar cam filimi kullanır..ve gidin fiyat alın orda sokulen aracların resımleri war porsheden tut range e kadar neyse karar sızın...

passatcan
05-02-06, 15:15
Peki arkadaslar bu konudaki mevzuat nedir? Yasal bir limit vs bisey var mı?

EmrE
05-02-06, 15:20
Tamamen yasak benim bildiğim kadarıyla, yani savcılıktan filan tehdit altında olduğunu falan ispat edeceksinde falan filan...

Guner
05-02-06, 17:20
sadece ön ve arka cama raporlu göz problemlerinden ötürü film yaptırabilirsinizbildiim kadarıyla. gözümde o problemden var da ehliyeti alırken iiydi demelerinden korkuorum:D

passatcan
05-02-06, 18:22
yaptırmak lzm araba filmisiz cok fazla sırıtıyo

scooby
06-02-06, 11:07
Evet tamamen yasak passatcan...valla bende en açığından yaptırmıştım işte..bide zaten ön kapılarda yok..dediğim gbi, bi durum olursa polisle tek çıkışım abi GTI ın standartı bööle!:D :p

GOLF SPORTLINE
06-02-06, 20:49
ben ziebarta yaptırdım 350 ytl ödedim.
ziebartta önce arka bagaj camını2.derece, tüm yanları ise 1.derece koyulukta yaptırdım (ödedim bi 350)
1ay sonra dayanamadım yanları da 2. derece ile değiştirttim ziebartta.200 daha ödedim yani.

gündüz renkli cammış gibi duruyor,ama akşam 5'ten sonra iyice kararıyor camlar.

Araba siyah zaten.
maltepe ziebartı tavsiye ederim.

passatcan
06-02-06, 21:34
scooby benim arabam range rover:) golf deel:D golf sportline yardımın icin sagol.omer abide ziebart diyor.bakalım maslak taki yere ve ziebart a bakıcaz aklımıza hangisi yatarsa orada yaptırıcaz.Yalnız bu film olayı aractan araca degismiyo mu? Yani ne biliyim vip vanlarda ve suv larda ztn hep var(hatta bazılarında standart) lüks otolarda oluyo ama normal arabalara neden yasak anlamadım?

scooby
06-02-06, 21:49
benim bildiğm kadarıyla can, yandaki arabaların film yüzünden yandan yolu görememeleri (bi yola katılırken falan..) yüzünden!ama cidden bazen denk geldiğin zaman hakkaten yolu göremiyosun..:)

passatcan
06-02-06, 21:52
:) abi bu arada benim arabam range golf degil fln dedim yanlıs anlasılmasın benim anlatmaya calıstıgım polislerin suvlara ve luks araclara pek yanasmama durumu:):) yoksa range fln ama 32 kaatlık araba:D

Guner
09-02-06, 20:12
Kardeş polis dio ki bu adam range e bindiine göre bi sigarası vardır heralde:D

passatcan
09-02-06, 20:15
abimde bende sigara icmiyoruz ama corbayı severiz:D

PASSAT 1.8T
17-04-06, 12:22
Selam Arkadaşlar,

Cam filmi yaptırmayı düşünüyorum lumar mı yoksa 3m marka mı daha iyidir

ikisininde fiyatı yaklaşık olarak aynı

lumarı sökerek 250 ye
3m i sökmeden 230 ytl ye

yapıyorlar

gaco
10-03-07, 01:42
trafıkte tamamen yasak olan sey fılımdır takmaman dahamantıklı ama ılakı takabılırsın amerılan cızılmez oldugundan daha ıyıdır ama pıyasadakı 3 cesıt amerıkandan kacının en guvenırı coldunsılarttır. yanı 3m 10 yılboyunca renk eksılmesı falan yoktur.ve bırakın maslak - zıbart falan arkadaslar onlar ısm satıyor ok ve bunedenlede palı %70 ıcı gozukcek yok doktordan rabor ve savcılık boş arkadaslar hemen kıtlerler veye ******saygılar

YÖNETİM NOTU:
Yazdıklarınızda dikkatli olmanızı öneririz. Ne bir camiayı töhmet altına sokma hakkınız vardır ne de mahalle kahvesindeki bir tarzda sohbet etmeğe.. Ayrıca; bilinen başka markaları da bu şekilde kötüleme hakkınız bulunmamaktadır.

uyguntin
10-03-07, 01:46
trafıkte tamamen yasak olan sey fılımdır takmaman dahamantıklı ama ılakı takabılırsın amerılan cızılmez oldugundan daha ıyıdır ama pıyasadakı 3 cesıt amerıkandan kacının en guvenırı coldunsılarttır. yanı 3m 10 yılboyunca renk eksılmesı falan yoktur.ve bırakın maslak - zıbart falan arkadaslar onlar ısm satıyor ok ve bunedenlede palı %70 ıcı gozukcek yok doktordan rabor ve savcılık boş arkadaslar hemen kıtlerler veye ********** saygılar

Bu marka sizin uyguladığınız bir marka mı?

erkmeno
12-03-07, 11:26
slm dostum ziebartı filmi kaça yaptı ödeme koşulları ne herkes kafasına göre fiyat çekiyor ne zaman yaptırdın

cagi
12-03-07, 13:36
arkadaşlar ben beylikdüzünde oturuyorum işimde yenibosnada bu civarlarda güvenibilceğimiz düzgün kaplama yapacak bir yer varmı paylaşırsanız sevinirim birde fikrininizi almak istiyorum benim araba Golf IV 1.8 higline rengide kozmik yeşil camları hafif olarak aynalı yapmak istiyorum ne dersiniz.

10TD163GOLFV
13-03-07, 15:11
arkadaşlar bursa ziebart ile biraz önce görüştüm quantum grisi film+alt ses ve krozyon koruyucu+diamond glas iç dış koruma+ cam su iticiler hepsi 900 ytl 6 taksit

brv
13-03-07, 23:50
ne demek bırakın maslak fln...

ben maslak gençler otoda yaptırdım tanıdığım herkeste orda yaptıyıror 10 numarada işçilikleri var...

gençler oto yerin adı...

fimlerde llumar olması lazım...