PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Yardım; Octavia kullanma kılavuzu?

umitu
07-11-08, 11:53
arkadaşlar 2004 model octavia elegans marka otomobil aldım. ancak kitapçık yok elinde bu arabanın kitapçığı olan varsa bana gönderebilirmi?Lütfen Yardımlarınızı bekliyorum.

uyguntin
07-11-08, 12:34
Elinde kitapçık olan arkadaşımız varsa bile bu kalın belgenin her sayfasını fotokopi çekmek ya da scanner ile taramak, sonra da Size iletmek açıkçası pek kolay olmaz..

Size lazım olan ya da merak ettiğiniz bölümleri belirtirseniz; belki -elinde olan arkadaşımız varsa- sadece o bölümü taramak suretiyle iletebilir.

İkinci bir seçenek olarak da Doğuş'a yazılı olarak başvurabilirsiniz. Eskiden ücretsiz yolluyorlardı ama son zamanlarda ufak bir ücret talep ediyorlar sanırım..

umitu
10-11-08, 11:46
arızalar bölümü bana lazım olan araçta çıkan arızaların ve çözüm yollarının hiçbirini bilemiyorum ve ankara keçiören civarında oturan herhangi bir arkadaşımız varsa ben alıp taratabilirim. okulumda ve evimde tarayıcım mevcut. bu sayede diğer arkadaşlarada lazım olduğunda sitede pdf formatında yayınlayabiliriz.

uyguntin
10-11-08, 12:02
Kullanma klavuzunda -bildiğim kadarıyla- olası arızalarla ilgili çözüm yolları yer almaz pek.. Ancak; sigorta yuvası, sigortaların numaraları, kullanılacak yağlar gibi basit bakım bilgileri yer alır. Bir de arıza lambalarının anlamları belirtilir doğal olarak..

umitu
10-11-08, 15:40
hocam zaten banada onlar lazım. arızalambalarının anlamları.

umitu
08-12-09, 09:57
hocam sigorta panelini gösteren bir şemada olur 2004 octavia elegans

isikayhan
09-12-09, 18:44
Skoda Octavia Türkçe Kullanım Kılavuzları:

http://www.skoda.com.tr/new/kullanimklavuzu.asp?islem=detay&KatID=2

umitu
03-08-10, 15:16
ayhan hocam çok teşekkür ederim artık umudu kesmiştim.