Tam Sürüm Bilgini Göster : Sony Gt300 Vs Pioneer 4750
Arkadaşlar şu önümüzdeki birkaç gün içerisinde almayı düşünüyorum...
Pioneer ses kalitesi ve sony gt300'deki öndeki Aux girişi benim kafamı karıştırıyor.
Sony alırsam baslar daha cılız kalıcak gibi ama aux girişi var ipod falan bağlamak için uğraşmayacağım
Pioneer alırsam kendimi taksici gibi hissedicem ama baslar tizler daha derin olacak önde aux olmayacak ipod bağlamak için zamazingo arayacağım. ona da 100 euro fiyat çekecekler!!!
Kararsızım....
walla giriş fln anlamamda pioneer takınca nie taksici hissediosun onu da anlamadım...Ben pioneer kullanıom ama öyle acayip takıntılarım yok...
psychokiller
31-01-06, 20:23
ustad bende golf ume gt300 almayı dusunuyorum. goruntusu (sade ve şık )
ve 4*50 olması beni cezbeden ozellikleri... (daha saymadığım bikaç ekstra ozellik var tabi) . pioneer almaktan vazgeçtim cunku renk renk bir cd çalar pekte hos gorunmuyo gozume. ayrıca golfun fabrika çıkışında verdiği oto teyp " 2*20 " olmasına rağmen yeterli basları veriyor ki 4*50 benim için fazla fazla yeter. ama tabi aracını ve mevcut hoparlorlerinide yazarsan bu konuda daha fazla bilgisi olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır. ufak bir detay ama her aracın araç içindeki ses dağılımı farklılık arz edeceğinden, pioneer katologlarından aracın için onerilen ses sistemlerinden birini alabilirsin. prof. anlamda birşeyler yapmak istiyosan tabi.
psychokiller
31-01-06, 20:27
eğer benden once alırsan gt 300 :)) buraya yorumlarını yazarsan sevinirim.
Ya bu cumartesi yada bir sonraki cumartesi almayı düşünüyorum sen ne kadar fiyata buldun gt-300'ü!
Ben en son 300-320 arası buldum. 2 Yıl gatantili ve netten değil bi sony bayisinden. Nette zaten adamlar 340 YTL fiyat çekiyo. Sen nerden kaça buldun??
Sistem olarak bende polo ya ek olarak 2 tane 16 cm kolon (twit gibi kullanıyorum) bir tanede ek olarak Audiobahn 101T var kutulu. Şu anlık sistemden memnunum. Baslar derinden geliyor beni üzmedi kurduğum sistem. Yani içeride rahat nefes alınabilecek 50 cent koyduğunda da normal sistemden farkı olan bişey oldu. Gt300 ile bu sistemi tamamlayacağım. Alırsam birkaç resimde koyarım. Olmadı buluşuruz bir yerde...
psychokiller
01-02-06, 22:28
üstad ben bugun gözümü kararttım ve ani bir kararla aldım. :)) ama yarın bağlatıcam bugun vaktim olmadı... 15 taksitle 380 (vade farkı malum ) ankarada carrefourun içindeki sony bayinden (teknomix'den) aldım daha once pesim param olmadığı için fazla piyasa arastırması yapmadım migrosun içindeki siemes bayide 12 taksit 375 e veriyo. nette fiyat dedin gibi zaten eğer 300-320 arası bulduysan bence benim aldığım fiyata (yediim kazığa) gore cok iyi...
Ben istanbul'dayım ama? Buluşma yattı anlaşılan...
Neyse sen Resim koy, yorumlarını da bekliyorum en acilinden o zaman
psychokiller
02-02-06, 17:21
ok bi baglatabilsem resim de koycam yorum da yazcam da. aracım bugun çıkmadı park yerinden kara saplandı. yarın kısmetse :(
Pıoneerrrrr alın çok pişman olursunuz taksicileride küçümsemeyin belki sizden 10 kat daha çok bilgileri vardır sizden derken o sözü söyleyen arkadaşa diyorum kimse üstüne alınmasın
Teşekkürler kankanet
Şu an itibari ilede bende almış bulunuyorum. Pioneer tabiki klasik...
Gt300 ümü taktırdım (siyah) ve bu kadr şık mı durur abi!
Pioneer almadığıma pişman değilim. Sonuçta işi abartırsam bu ünite yani gt300 beni yarı yolda bırakıcak
bendeki sistem
gt300
16cm sony kolon
+
orjinal polo kolonları
audiobahn 101t
vwpolo2000
03-02-06, 20:27
gt 200 nasıl arkadaşlar? ben cd yi önden girişli istiyorumda?
gt200 de bazı özellikler yok! ve kumanda da yok!
GT300
DRIVE-S
4 x 50W S-MOSFET Güç Çıkışı
Mp3 / WMA / ATRAC3 Oynatabilme
ID3 Etiketi (Parça, Sanatçı, Albüm adı) / CD Metni
Önde Aux Girişi
24-bit DAC (Dijital / Analog Dönüştürücü)
EQ3(3 Bant Ekolayzer)
2 Ön Çıkış
Arka Çıkış-Sub Çıkış değiştirilebilir
RDS-EON Radyo
BBE MP Digital - High Definition Ses
WALKMAN / CD Changer Kontrolü uyumlu
Kızıl Ötesi uzaktan kumanda RM-X151 birlikte verilir
Mp3 / WMA / ATRAC3 Oynatabilme
ID3 Etiketi (Parça, Sanatçı, Albüm adı) / CD Metni
Önde Aux Girişi
24-bit DAC (Dijital / Analog Dönüştürücü)
EQ3(3 Bant Ekolayzer)
Arka-Sub değiştirilebilir
RDS-EON Radyo
Ayrılabilir Ön Panel
Kızıl Ötesi uzaktan kumanda RM-X114 uyumludur
www.luks.com.tr
kadıköyde bi sony bayisi fiyatlar piyasanın altında 2. adresim
http://img148.imageshack.us/img148/139/img16138qu.jpg (http://imageshack.us)
necatgunes
07-02-06, 17:44
arkadaşlar sony gt300 çok iyi bir müzik sistemidir ve sesi ne kadar açarsanız açın hoparlörlerden distorsiyon duymazsınız. ancak arabada set kadar hoparlörlerde önemlidir ve iyi bir hoparlörünüz yoksa set bi işe yaramaz seçiminizi komple müzik sistemini göz önüne alarak yapmalısınız...
arkadaşlar mrb benim 98 model golf var ona teyp arıyorum neler tavsiye edersiniz ..
şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
slm arkadaslar ben sony gt300' aldım. Aldım ama almadan önce epeybi araştırmadım.sony cd çalarların dış görünüsü ve araçların göğüslerine uyumu pioneerden kat kat fazla. Asıl önemli olan konuda ses olunca pioneerden çok daha iyibir ses çıkış sistemi var. tek yapmanız gereken anfisiz bile min 220w'lık ve daha üstü hoparlör seçimi yapmanız. Ayrıca hoparlerün 4ve8 ohm olmalarına dikkat edin sesde farkını hissedersiniz zaten. Bende transporter var e alan büyük olunca sesde haliyle değisiyor. teypdeki DSO,bee, vb.daha çok fazla özellikleri var.En küçük harmonik sesleri çok rahatlıkla duyabiliyorsun. Walla bisey söyleyimmi size arabanın düğün salonundan eksiği yok fazlası bir sony var. Daha önceleri paynırda kullandım ama bass sesleri tok verdiği için pek kullanmadım. 1999 dan beri sony oto teyplerini kullanıyorum ve çok memnunum.
psychokiller
16-02-06, 21:50
arkadaşlar mrb benim 98 model golf var ona teyp arıyorum neler tavsiye edersiniz ..
şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
bendede 98 golf var ve orjinal hoparlörleri üzerinde... sony gt300 aldım. alet çok iyi fakat orjinal hoparlörler GT300'e göre yetersiz kalmakta. birde hoparlörler sendede orjinal olanlar ise ; onlar paralel bağlıdır. ayırmayı unutmayın. kesinlikle Gt300 kullanan biri olarak tavsiye ederim.
psychokiller
25-02-06, 23:24
slm arkadaslar ben sony gt300' aldım. Aldım ama almadan önce epeybi araştırmadım.sony cd çalarların dış görünüsü ve araçların göğüslerine uyumu pioneerden kat kat fazla. Asıl önemli olan konuda ses olunca pioneerden çok daha iyibir ses çıkış sistemi var. tek yapmanız gereken anfisiz bile min 220w'lık ve daha üstü hoparlör seçimi yapmanız. Ayrıca hoparlerün 4ve8 ohm olmalarına dikkat edin sesde farkını hissedersiniz zaten. Bende transporter var e alan büyük olunca sesde haliyle değisiyor. teypdeki DSO,bee, vb.daha çok fazla özellikleri var.En küçük harmonik sesleri çok rahatlıkla duyabiliyorsun. Walla bisey söyleyimmi size arabanın düğün salonundan eksiği yok fazlası bir sony var. Daha önceleri paynırda kullandım ama bass sesleri tok verdiği için pek kullanmadım. 1999 dan beri sony oto teyplerini kullanıyorum ve çok memnunum.
bendeki hoparlorler ses açtırmıyo arkadaşım dediğin gibi iyi bir hoparlor almak lazım ve alıcam sen hangi hoparlörleri kullanıyorsun? veya benim için tavsiye edebileceğin bir hoparlör varmı? tam marka olarak şunu al diyebileceğin , ben sony cd çalar aldıktan sonra sony 'ye iyice ısındım hoparlorleride sony dusunuyorum ne dersin (dersiniz)
beyler bende gt300 alıcaktım ama sanırım gt200 ile arasında görüntü ve uzaktan kumanda dısında pek bi fark yok haksızmıyım...350 milyon gt300 ye verecegime 280 milyon gt200 verip 2 adette 200 watt lık sony hoparlör alıp amfiye baglatmak istiyorum...sizce hangisi daha mantıklı?
psychokiller
14-03-06, 16:30
evet haklısın bu ürünü yeni gördum bende tek farkı görüntüsü (ki çok benziyolar ) ve ekran satır farkı + kumanda bide cd girişini direk kafayı indirmeden vermişler. birde rds yok gt 200 de
arada fiyat farkına dediğin gibi hoparlor alman daha mantıklı ürünler aynı...
tamam dostum yorumun icin saol...radyoda karar verdim ama alacagım hoparlörde karar veremedim 4*350 watt lık bi jameson amfim var bu amfi 2 adet 320 watt sony hoparlör ve 1 adet boschmann wooferı kaldırırmı acaba?eger kaldırmassa 200 watt lık hoparlörü alıcamda...
psychokiller
14-03-06, 16:46
hoparlor konusunda ben de biş diyemem zaten bemnde hala arayış içindeyim herkes bişi tavsiye ediyor kafam karıştı erteledim şimdilik. valla anfi kaldırmı kaldırmazmı bişi diyemem ben o kadar anlamam. onu sen montaj yapacağın yere sor en iyisi.
ama ben bunu alcaktım nası bilmiyorum :
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251243&productid=otsonyxsf6943
birde başka bir foruma yazdığım yazıda genelde jbl tavsiye etmişlerdi. sen hoparloru alınca sony alırsan yorumlarını yazarsan bende ona göre alayım hatta ankaradaysan bi gun dinleyim senin hoparlorun sesini :)
olur dostum,benim amfi biraz sorunlu...3 kaatcı biyere taktırdım malesef daha bu konularda toyken...sözde amfi gücünü kaldırmamıs benim hoparlörler ondan yanmıs(jameson hoparler)...su anki hoparlörler cok dandik amfiye baglatmadım zaten...ses baya kötü cıkıyor..sony gibi kaliteli üründe böyle bi sorun olacagını sanmıyorum,onları amfiye baglatım amacım iyi randıman almak...senin teybin sesi nasıl memnunmusun
psychokiller
14-03-06, 16:59
cd çalar kesinlikle 1 numara ;) düşünmeden al derim...
benimde hoparlorler orjinal hala o yüzden yetersiz kalıyo cd çalara göre. yüksek ses çoğaltıcı özelliği mp3 dinlerken ses de farkedilir iyileşmeye neden oluyor. bakalım bende sony alıcam galiba jbl çelik jant parasına :) dediğim gibi benden önce alırsan sony hoparlor yazıver buraya sonuçları... kolay gelsin.
tamam...burda bu işten anlayan arkadaslar onay verirse benim amfiye 200 lük mü 320 lik mi uyar diye ben siparis verip montajı yaptırıcam...benimde araba polo bu arada ön hoparlörler bendede sorun oluyo malesef
git pionner al bende 7750 var valla passatın orjinal hoparlörlerinin ikisi gitti
artık bende karar verdim hafta sonuna magnat 17 cm mid bass alıcam sende degiştirmek zorunda kalırsın pionner alırsan
beyler bende gt200 aldım gt serisinde lanse edilen hız hissi 'gt concept' nedir?bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
arkadaslar bende de gt300 war hiz hissi olayi hizlandikca müzik sesinin artmasi anlamina geliyor hani artik cogu arabada olan bisii yol sesi icin. bu arada gt200 le 300 arasi sadece görüntü farki deil cikis farki da war
gt200 ün arkasi
http://www.xplodsony.com/downloads/zooms/CDX-GT200_rear.jpg
gt300 ün arkasi
http://www.xplodsony.com/downloads/zooms/CDX-GT300_rear.jpg
gt300 modelinde presub olayi war yani amphisi icinde sub kontrol edilebilir bi subwoofer baglanirsa ama tam bilmiorum bu olay gt200de warmi
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.