Tam Sürüm Bilgini Göster : T4 lerdede servis yazısı silinebiliyormu
slm arkadaşlar t4 lerde de servis yazısını silebiliyormuyuz.forumda araştırdım ama genelde pololarda falan var.eğer bundada silinebiliyorsa açıklayıp yardımcı olursanız sevinirim.aracım 2000 model tdi.şimdiden teşekkürler.
Atilla abi t4 lerinde servis yazıları siliniyoo. Form da teknik bölümde araştırırsan bulabilirsin açıklamalı detayları ile birlikte. Bu arada iki türlü silme yöntimi var kimisi polo ya göre kimisi t4 lere göre kimis passata göre değişiyor. Bu arada ben hiç denemedim onu da söyliimm....
bilal bey teşekkür ederim.
bilal bey teşekkür ederim.
ne demek abi yardımcı olabileceğim başka konu varsa başım üstüne ....
ben servise gitmede önce bendede sürekli yanı yordu çünkü bilgisayara takıldığında araç arıza veriyordu o arızayı yaptırdım şimdi yanmıyor.ben bi baktır derim..
Sinan kamis
07-09-09, 19:18
sevis yazısı saat ve km düğmelerine basılı tutup kontağı açarsan 3 sn bekle silindiğini göreceksin bende 2001 de öyle yapıyorum
transporter2
15-09-09, 14:02
sinan kardeşin dedigi gibi sildik bizde... service yazıcı yıllık bakımı geldigini söylüyor
t5 ler için nasıl oluyor...
sinan kardeşin dedigi gibi sildik bizde... service yazıcı yıllık bakımı geldigini söylüyor
2,4 D ler de servis yazısı olayı var mı?
Sinan kamis
15-09-09, 17:54
bildiğim kadar yok ama 2001lerde olabilir
bildiğim kadar yok ama 2001lerde olabilir
yoksa yoktur yani bence olmaz ECU olmayan araçta servis yazısı olmaz diye düşünüyorum
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.