Tam Sürüm Bilgini Göster : 2008 siyah inci
hasanERKİN™
20-02-08, 01:17
verilen linkler hatalı resim görünmüyo
Beyaz inci görünüyor :D
link hatalı...
Maşallah kazasız belasız...
kazasız belasız güle güle kullan.
Döşeme rengi :tebrik:
kazasız belasız + opc line paketinde extra neler mevcut acaba?
çok şık kazasız belasz VW grubu harici tek seçeneğim opeldir:)
çok şık kazasız belasz VW grubu harici tek seçeneğim opeldir:)
bi akrabalık var aralarında :)
bi akrabalık var aralarında :)
almanlık var diyecemde gm üretiyor wauxhall ile birebir aynı araçlar ancak sürüşü güvenliği ne fransız ne japon verir zaten bu yzden dedim ama bu renk ve donanım çok güzel bir de kullandıkça 1,6 ecotec motorun yakıtını çok merak ediyroum onu yazarsanız sevinirim tekrardan kazasız belasız bence bi kan akıtın nolur nolmaz nazar değmesin
ecotec,twinportlara göre biraz daha fazla yakar.Taminim rahat 0.30-0.32 ykr yakar.Kan konusuna gelince haklısın,en kısa zamanda inşallahhh.
10 numara bir arac,gule gule kullanın
kazasız belasız inş.çok şık
allah kazasız Cezasız Sürmenizi Nasib etsin Fatih abi güle güle Kullanın..
çok şık kazasız belasz VW grubu harici tek seçeneğim opeldir:) aynen katılıyorum hayırlı sürüşler fiyatne bu arada
Kazasız belasız. Gerçekten çok şık .
O kadar ek donanım var. Almışken xenon farlı olsaydı
Güle güle kullan kazasız belasız.Easytronic vites umarım başına dert açmaz..
Güle güle kullan kazasız belasız.Easytronic vites umarım başına dert açmaz..
eski aracımda 2005 astraydı o da eaystronicdi ve bir kere bile problem çıkarmadı...daha dogru araç bendeyken sadece bir kere benden kaynaklı sigortası atmıştı..:) onun dışında hiç bir problem çıkarmamıştı.
cooookkkk guzelmıss ıcıı masallaahh hayırlısı olsun....
Maşallah güzel araç. Güle güle kullan.
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.vw sitesinde begenilmek hoşuma gitti.:) kazasız belasız sürüşler herkese...
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.vw sitesinde begenilmek hoşuma gitti.:) kazasız belasız sürüşler herkese...
biz başka markaları çok severiz hatta hondacıları çokçok sevrriz akan sular durur o kladar yani:6_18_5[1]: :6_18_5[1]:
Aracta spor paketin icerigi nedir? Gorunuse gore alcaltilmis suspansiyon yok ya da araci teslim ederken helezon takozlarini sokmeyi unuttular.
Bir de IDC plus artik alinamiyor mu?
Gule gule, guzel gunlerde kullanin.
Maşallah... Güle Güle kullanın. Sadece vw sitesinde değil hangi sitede olsa beğenilir bu araç. Yeter ki objektif bakabilen, marka saplantısı olmayan kişiler olsun... Bu yüzden Honda'cılar da burayı çok çok sever!
Aracta spor paketin icerigi nedir? Gorunuse gore alcaltilmis suspansiyon yok ya da araci teslim ederken helezon takozlarini sokmeyi unuttular.
Bir de IDC plus artik alinamiyor mu?
Gule gule, guzel gunlerde kullanin.
ıds plus cosmo pakette var.bende sadece ıds var...alçaltılmış spor şasi yok..araç yüksek degil fazla ama fotolarda öyle çıkmış.
spor pakette 16 inç alaşım jant yol bilgisayarı spor sürüş modu mevcut.
ama araca yay şart...yüksek duruyor.
Maşallah... Güle Güle kullanın. Sadece vw sitesinde değil hangi sitede olsa beğenilir bu araç. Yeter ki objektif bakabilen, marka saplantısı olmayan kişiler olsun... Bu yüzden Honda'cılar da burayı çok çok sever!
iyi dilekleriniz için sagolun...sevdim bu siteyi :)
biz başka markaları çok severiz hatta hondacıları çokçok sevrriz akan sular durur o kladar yani:6_18_5[1]: :6_18_5[1]:
:D:D:D:D:lalalalala:
astraları seviyorum ben ilerde honda almazsam astra alabilirim
civic alacaktık da opel sevdası işte....kopamadık.
civic alacaktık da opel sevdası işte....kopamadık.
en ii araba sahip olduğun arabadır bakma sen takıldığımıza :):)
ama kendi düşüncem olarak en iisini yapmışsınız benim 97 fiesta ile 98 civic haşat etmiştim fiesta olaydan sonra 65000 km yaptı honda pert:)
korhan bahar
20-02-08, 21:29
çok güzel araç kazasız belasız.
Mustafa Yapar
20-02-08, 22:12
Güzel araba hayırlı ugurlu olsun..İyi günlerde kullanın.
muratcantona
20-02-08, 22:40
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın .... yanlız ben normalde astraların ıcını sevmem bunn kı hosuma gıttı renkten dolayı yıne kusur buldu tabı o ayrı dıreksıonun cıftrenk olması dırek sıyah olması daha hos olurdu yada dırek bej :D
direk siyah igrenç olurdu...yarı bej yarı gri yapmışlar.gri tavan ve çıta rengine ,bejde zaten koltuk ve konsol rengine uyum saglamış..tabi zevk meselesi sen kusur buldun o ayrı :)
yusuf_golf
20-02-08, 22:49
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin tek eksiği jantları onlarda tamamlanınca süper olur
fırtına020
20-02-08, 22:50
kazasız belasız maşallah yok yokk
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın
Güzel araç allah kaza bela vermesin
arkadaşım aracın hakikaten çok güzel .gerek aracın rengi gerekse iç döşemenin renk uyumu cam tavan olması opc paket olması bence müthiş zevkine hayran kaldım arkadaşım ve bence şu ana kadar gördüğüm en güzel astra derim bu araca. allah kazasız belasız günlerde kullanmanı nasip eder inşallah
arkadaşım aracın hakikaten çok güzel .gerek aracın rengi gerekse iç döşemenin renk uyumu cam tavan olması opc paket olması bence müthiş zevkine hayran kaldım arkadaşım ve bence şu ana kadar gördüğüm en güzel astra derim bu araca. allah kazasız belasız günlerde kullanmanı nasip eder inşallah
mehmet bey iyi dilekleriniz için sağolun..Sizde sevdiklerinizle birlikte (araç sanırım caravelle) mutlu saglıklı günlerde aracınızın keyfini çıkarın...iyi forumlar.
çok sağolasın arkadaşım temennilerim aynı zamanda forumdaki tüm dostlarım içinde geçerlidir..
kazasız belasız cidden cok sık bi arac ...
eyvallah arkadaşlar sağolun.
delibektes
21-02-08, 18:14
arkadasımında vardı kullanımı filan rahat hosuma gitmişti güzel arac
kazasız belasız:)
Döşeme rengi mükemmelmiş, kazasız belasız güle güle kullanın.
Dosemeye bittim ya guzel gunlerde kullanın insallah
teşekkürler sağolun arkadaşlar...
hasanERKİN™
24-02-08, 00:01
hocam maşallah güzel araç eğer arabanın döşemelerini siyah olarak isterseniz bana bi kaç gün vermeniz yeterli olcaktır hani olurda siyah deri kullanmak isterseniz:D:D:D:D
hocam maşallah güzel araç eğer arabanın döşemelerini siyah olarak isterseniz bana bi kaç gün vermeniz yeterli olcaktır hani olurda siyah deri kullanmak isterseniz:D:D:D:D
nazik öneriniz için teşekkürler...böyle memnunum:)
Body-kit sıfır aldığınızdamı vardı?Yani fabrika çıkışı mı bu şekil araç?
Bu arada daha 50 km yapmışsınız maşallah... :)
Body-kit sıfır aldığınızdamı vardı?Yani fabrika çıkışı mı bu şekil araç?
Bu arada daha 50 km yapmışsınız maşallah... :)
teşekkürler arkadaşım..Fabrika çıkışı...araç geldigi gibi...sadece ben film yaptırdım...bi de yayla jant alacagım sanırım:) yüksek diyorlar.
muratcantona
24-02-08, 00:47
teşekkürler arkadaşım..Fabrika çıkışı...araç geldigi gibi...sadece ben film yaptırdım...bi de yayla jant alacagım sanırım:) yüksek diyorlar.
tabı o dogru yay jant :D gerısı tm ztn :D borla egzozlar guzel ses cıkarıor bu motorlardan tavsıye ederım :D
tabı o dogru yay jant :D gerısı tm ztn :D borla egzozlar guzel ses cıkarıor bu motorlardan tavsıye ederım :D
valla yaza dogru jant alamasamda yaylanmayı düşünüyorum.Ama malum yay yüzünden tamponu dagıtmış birçok araçda görüyorum.bu yüzden karasızım.3.5 luk düşünüyorum ama..
muratcantona
24-02-08, 11:41
valla yaza dogru jant alamasamda yaylanmayı düşünüyorum.Ama malum yay yüzünden tamponu dagıtmış birçok araçda görüyorum.bu yüzden karasızım.3.5 luk düşünüyorum ama..
ya 3.5 yay taktık asrta h a kuzenın pert etmeden once aynısının makyajsız halı aynı sekılde tampon altıda vardı 2 hafta fln hıc bıse olmadan kullandı eibach takmısık 3.5 luk ama ıste 2 hafta sonunda pert ettı
Burak ÖZER
24-02-08, 13:53
Maşallah kazasız belasız..
hayırlı olsun. kazasız belasız..
ya 3.5 yay taktık asrta h a kuzenın pert etmeden once aynısının makyajsız halı aynı sekılde tampon altıda vardı 2 hafta fln hıc bıse olmadan kullandı eibach takmısık 3.5 luk ama ıste 2 hafta sonunda pert ettı
Ya belki çok şey istemiş olacağım ama 3.5 luk nasıl duruyor...bayagı farkettimi?resmi filan varsa sevinirim.Altıntepsi de bi astra da 5 lik yay var,ama yere çok yakın.ben o kadar dikkat edemem dağıtırım tamponu..3.5 da sanki hiç yay yokmuş gibi mi duruyo...fark oluyo mu eski yaysız haline göre.
evet hocam yaylanman lazım:)
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
sedat_1306
27-02-08, 18:52
bunalrın tiptironiklerini sürmüştüm şahane bişey yaaaaaaaa acayip gidiyor hatta kamyonun altına gircektim :D
bunalrın tiptironiklerini sürmüştüm şahane bişey yaaaaaaaa acayip gidiyor hatta kamyonun altına gircektim :D
opelde triptronic yerine kendi adı eaystronic var. Dediğin gibi gidişi güzel..ama DSG gibi şahane değil:(
sedat_1306
29-02-08, 14:15
opelde triptronic yerine kendi adı eaystronic var. Dediğin gibi gidişi güzel..ama DSG gibi şahane değil:(
dogrudur güseldi keyif almıştım:)
heLLWeapOn
03-03-08, 20:07
Allah kaza bela vermesin.Bir şey sormak istiyorum eaystronic için araba gitmiyor diyolar ne düşünüyorsunuz.
Allah kaza bela vermesin.Bir şey sormak istiyorum eaystronic için araba gitmiyor diyolar ne düşünüyorsunuz.
küllim yalan valla...Eaystronic viteste debriyaj yoktur,yarı otomatiktir..benim eski arcımda 2005 eaystronic astraydı..Eğer araç gitmeseydi emin olun aynı hatayı 42 küsür milyar verip yapmazdım değilmi?İvmelenmesi güzel ve spor sürüş modu mevcut..
SnoWiNtHeCaR
21-03-08, 03:11
Araç 2.0 mı?
cityrabbit_59
21-03-08, 18:33
Çok şık bir araç. kazasız,belasız..
Seaeyesxxx
24-07-08, 18:38
döşemesine ve tavanına bayıldım kardeş hayırlı olsun güle güle kullan
oo hocam sızı burda gormek ne kadar hos
maşşallah çok güzel araba Allah kaza bela vermesin
teşekkürler arkadaşlar.Ufak birkaç değişiklik yaptık.Yan krom çıtaları söktüm.güncel foto ekledim.
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.