Tam Sürüm Bilgini Göster : golf 4 önerileri
Selamlar arkadaşlar,
Ben yeni bir vwturk üyesiyim. yakın zamanda 2003 model bir golf highline aldım ve açıkçası çok memnunum iyi ki de almışım diyorum. Aracın nadirde olsa eksik yönleri var. ben sizlerden bir kaç konu hakkında yardım istiyorum.
herşeyden önce belirtmeliyimki ben boludayım ve yapacağım veya yaptıracağım modifikasyonlar sınırlı gerçi ara sıra istanbula gitme fırsatı buluyorum ama sık değil.
Araç 1600 cc ve 105 hp siyah renk
motor modifikasyonu için ne önerirsiniz chip taktırmayı falan düşünüyorum ama tam olarak nerde ve nasıl yapılacağını bilemiyorum.
görsel olarak modifikasyonlar için ne yapabilirim yapılan araçlara ait foto falan varsa link atarsanız çok iyi olur.
aracın müzik sistemi zaten çok güzel 6'lı changer falan var ama sadece cd benim bunu mp3 yapma şansım varmı?
konu ile ilgili görüş bildirenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi günler
Öncelikle aramıza hoşgeldin,
Aracın hayırlı olsun çok isabetli bir seçim yapmışsın :tebrik: Bence arabanın resmini çekip foruma koyarak diğer üyelerin görsel modifikasyonla ilgili düşüncelerini alman daha doğru olacaktı.Bunu en kısa zamanda yapmanı öneririm.
Forumumuzda motor modifikasyonunu profosyonelce yapan üyelerimiz var,onlarda zaman zaman bilgi vereceklerdir.Ancak üzülerek şunu söylemek isterim ki aldığın aracın atmosferik yapıya sahip bir motoru olduğu için yapacağın işlemler çok fazla bir netice vermeyecektir. (Kulak misafiri olduğum kadarı ile) Chip olayı Turbo sistemi ile çalışan araçlarda maxımum neticeyi veriyor.Bende de aynı araçtan var ben kesinlikle motor modifiyesi konusuna girmeyi düşünmüyorum.
Görsel olarakta,aracında orjinal aliminyum jant vardır herhalde.İlk etapta değiştirmek istersen 17" ten aşağı olmamak üzere jant+Lastik kombinasyonuna,Angel far,ledli stop ve alacağın janta göre yay olayına girebilirsin diye düşünüyorum.
İyi forumlar diliyorum kolay gelsin. :sev2:
tek kelime ile süper bir seçim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin abi hiç bir şey yapmasanda en kıral araban var
Öncelikle forumumuza hoşgeldin.Umarım bizlerle birlikte hoşça wakit geçirirsin.Mod işlemleri ile ilgili prof arkadaşlarımız war.Eminimki yardımcı olacaklardır.Senin yerinde olsam motor mod işine girmezdim.Görsellik olarak ise led li stop,angel eye,sis farı we 17inç jant yeteli olur heralde.
Öncelikle forumumuza hoşgeldin.Umarım bizlerle birlikte hoşça wakit geçirirsin.Mod işlemleri ile ilgili prof arkadaşlarımız war.Eminimki yardımcı olacaklardır.Senin yerinde olsam motor mod işine girmezdim.Görsellik olarak ise led li stop,angel eye,sis farı we 17inç jant yeteli olur heralde.
Ya kardeş ben dün seni gördüm bahçelievlerde:)
hatta dürümcüyü sordun otoparkçıya bende tam çıkıyodum, dürüm days in orda
yanında biri vardı o yüzden gelmedim hiç:)
Canavar duruyo alet bu arada..
emreciğim o ben değildim.dün bütün gün oteldeydim.arabamı kankama wermiştim.o dur büyük ihtimalle.ben olsaydım senin aleti tanırdım :)
Benim arabam yoktu zaten arkadşaın arabasıyla geldim
neyse o zaman, snin arabayı fördüm diyim o zaman:)
Golf IV Highline 1800 motor değilmiydi?
Yorumlar için teşşekkür ederim
Aranızda olmaktan mutluyum...
Dediğim gibi ben bu konuda sizlere göre hiç bir şey bilmiyor sayılırım...
Görsel mod için araştırmalara başladım bile umarım en kısa zamanda modifikasyonları bitirir resimlerinide foruma gönderip düşüncelerinizi alırım
iyi günler
benikisi bildiğim kadarıyla özel yapım evet genelde 1800 motor oluyor ama benimki 1600 hem full+full özellikleri var hemde 1600 motor
ya arkadaşlar tekrar merhaba
bizim buralarda xenon takan bir yer var mtech di sanırım yada öyle birşey bu markayı 575' e takıyor fiyat ve marka nasıl sizce
beykoz-kavacık civarındamısın?
Golf IV Highline 1800 motor değilmiydi?
benımde dıkkatımı cektı ama arkadas daha yenı olur böle seyler
bu arad hem hos geldın hem hayırlı olsun hava fıltresı taktır derım bıde gusel bı son susturucu taktınmı delı bıı ses verıo bastıkca basasın gelıo valla ayrıca arabanın akustıgı cok ıyı gusel bı tesısatla sallarsın boluyu
Boluda bu işle ilgilenen arkadaşlarım var, bayağıda geliştirmişler arabalarını
1.6 atmosferik motora sadece chip hicbir ise yaramaz sırf masraf olur, filtre ve komple egzoz ile desteklersen az bir verim elde edebilirsin ama 10 beygiri geçmez pek... yakıtında artar.
Tavsiyem motora harcayacağın parayı kendine harca
yufka yürek
05-08-06, 17:42
Boluda bu işle ilgilenen arkadaşlarım var, bayağıda geliştirmişler arabalarını
1.6 atmosferik motora sadece chip hicbir ise yaramaz sırf masraf olur, filtre ve komple egzoz ile desteklersen az bir verim elde edebilirsin ama 10 beygiri geçmez pek... yakıtında artar.
Tavsiyem motora harcayacağın parayı kendine harca
:36_1_19[1]: :36_1_19[1]: :36_1_19[1]: :tebrik: katılıyorum.
Hoşgeldin tanıştığımıza çok memnun oldum
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.