Tam Sürüm Bilgini Göster : A3 1.8T-Hangi sanzuman?
2000 model A3 1.8T aldim fakat arac otomatik vites. Bu araca uyabilecek manuel sanzumanlar hangileridir? Golf V FSI'larin 6 ilerisi uydurulabilir mi?
Simdiden tesekkurler.
hıc gırme o ıse chıple otomatık kullan chıpledıkten sonra saten coscak alet uzmes senı ....
bencede cunku baska bi sanzuman hem sanzuman gobeine oturtulmas hemde daa snra ki kullanımlarda problem cıkarıomus die duydum!!! bencede hiç girme bu işe....
Tüm bilgilere teşekkürler. Otomatik kullanmak istemiyorum çünkü aracı aslında eşime aldım ve o otomatik vites arabalardan nefret ediyor. Takas etmek için şanzıman ve gösterge de buldum, maliyet de sadece işçilik olacak bana. Bakalım hayırlısı.
bu otomatıklerın beyınlerı nası oluo sonucta ecu de bunun ıcın bı program calısmıomu su devırde vıtes at felam dıe sadece sanzıman ve gostergeyle bıtıomu ıs ? bana garıp geldı eksık bıseler var
Valla hayatta otomatik araç almam diyordum . Aldığım 2 aracı da düz vites aldım. Eskiden de öyle denirdi otomatik vitesli arabamı olur arabayı sen kullanacaksın diye. Hatta o kadar beynime sokmuşlar ki tereddüt bile etmedim alırken. :)
Ama şimdi sorsalar 1 saniye düşünmem otomatik vites alırım. Nerede eski otomatikler nerede yeni otomatikler. Hatta bir de DSG olursa tadından yenmez. Düz vitesten daha hızlılar. Debriyaj balatasını da kafaya takma derdi olmuyor. Sürüş konforu da inanılmaz. Belki biraz daha çok yakıyorlar ama bu trafikte artık canıma tak ettirdi düz vites. İstediğim zaman nasıl olsa vites seçimini kendim yapabiliyorum.
Bir sonraki aracım kesin otomatik olacak :)
scarab dogru soyluyo.adam gibi olduktan sonra otomatik vites(heleki dsg) buyuk rahatlık
benden de sutı ye bı soru 3 ınch lık downpıpe tr de satan varmı bılgın varmı abı ? 1.8 T ye
Valla hayatta otomatik araç almam diyordum . Aldığım 2 aracı da düz vites aldım. Eskiden de öyle denirdi otomatik vitesli arabamı olur arabayı sen kullanacaksın diye. Hatta o kadar beynime sokmuşlar ki tereddüt bile etmedim alırken. :)
Ama şimdi sorsalar 1 saniye düşünmem otomatik vites alırım. Nerede eski otomatikler nerede yeni otomatikler. Hatta bir de DSG olursa tadından yenmez. Düz vitesten daha hızlılar. Debriyaj balatasını da kafaya takma derdi olmuyor. Sürüş konforu da inanılmaz. Belki biraz daha çok yakıyorlar ama bu trafikte artık canıma tak ettirdi düz vites. İstediğim zaman nasıl olsa vites seçimini kendim yapabiliyorum.
Bir sonraki aracım kesin otomatik olacak :)
aynen katILIyorum. hatta ben aracImI aLIrken bir arkada$ta astra gsi InI perte çIkartIp hondo civic otomatik aLdI. neLer söyLedim aLma otomatik düz aL diye ama $imdi bakIyorum bazen trafikte dur kaLkLar oLdukça deLirmemek eLde değiL. benimde aynen bir sonraki arabam kesinLikLe otomatik oLacak.
heLLWeapOn
28-01-06, 21:39
Trafik miiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyy çıldırıcammmmmmmmmmmmmmm:)
yok cıft lambdalı ya benım kı
Tüm değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Peki sizce araç otomatik vitesle mi, düz vitesle mi daha değerli olur?
Bana A3 1,8T alacak müşteri düz vites ister gibi geliyor, siz ne dersiniz?
TorqueTuning
31-01-06, 12:02
suti abi ozcanın arabada deneriz ''kac cm yapalım ilk bi 1.5 deneriz olmadı 2 cm yaparız '' derken adamın egzosu delik deşik ederiz artık :D
aslında geen aklıma bişi geldi
cheeter kitmidir nedir onun yerine daha saglıklı bişi
askana da soledim onunda kafasına yattı... konusuruz bi ara :)
otomatik daha değerlidir ama bende A3 1.8T alıcak olsam düz vites isterim.
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.