PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : passat 2005 exclusive cd calar özellikleri..

baybayankara
17-09-07, 04:50
mrb arkadaşlar;
passat 2005 model exclusive 1.6 aracımın cd calarında merak ettiğim birsey var scan yapamıyormuyum sagdaki ses dügmesinin benzeri dügmeden manuel arama yapılıyo ama bir ara üstüne bastıgımda sırasıyla radyo kanallarını buluyordu ama simdi sadece o dugmenin altında ve direksiyondaki kanal degisim dügmeleriyle aynı işlevi yapıyor yani bi şekilde hafızada olan radyo kanalları arasında geciş yapıyor..sırasıyla radyoları gezmenin bi yolu yokmu yahu?
bir de bu rds sistemini yapmamıslar mı acaba tp diye bişey var mantıgını anlamadım ne işe yarıyor bir bilen yardımcı olabilir mi?
direksiyondan kanal degistirirken kullandıgım dügmelere istedigim kanalları atayabiliyor muyum atayabiliyorsam nasıl atıyorum?
(dip not:cok kullanıssız bi cd calar oldugunu düsünüyorum para gecerse elime double dash deniyo sanırım o olayı düsünüyorum bu seferde direksiyon kumandaları kullanılabiliyor mu o takılıyor aklıma )
(bir de bizde focuz vardı araba hakkında bilinmeyen özellikler baya bi fazlaydı ki sanırım forumlarda bi ton özellik vardı en güzellerinden biri de kumandayla cam kapama özelligiydi passatta bunu sadece anahtarı cevirerek mi yapabiliyoruz uzaktan kumanda yardımı ile olmuyor mu?)
herkese ilgisinden ve bilgisi için tesekkurler..

AYH 77
17-09-07, 07:51
Radyo kanalları arası sırası ile arama yapabilmeniz lazım. Direksiyondan bu işlemi bende yapamamıştım ama çeviri düğmesi ile yapabilirsiniz.
Aracınıza double-din taktığınızda direksiyon kumandalarının iptal olur. Ancak kenwood un yeni çıkan birkaç modelinde direksiyon kumandalarınızı kullanabilme imkanı sağlayan bir aparat var. Bu aparat sayesinde direksiyon kumandalarınız iptal olmuyor.

OverlordZ
17-09-07, 08:40
Kumandada kapı kilitleme tuşuna basılı tutunca camlarıda kapatıyor , tabi model ve donanıma göre farklılık gösterebileceği için kesin konuşmayım :)

baybayankara
18-09-07, 02:46
ilginize tesekkurler..

ses dügmesinin benzeri dügmeyi cevirince dediginiz gibi manuel arama yapabiliyorum ama frekansları 0.5 atlayarak ama benim istedigim parazitsiz ceken kanalları sırayla bulabilmek yani scan..
direksiyon uzerindeki tuslar sacma sapan atamalar yapıyo neye göre yaptıgını hala kesfedemedim :S

sadbul
22-08-09, 10:22
aynı sorunu bende yaşıyorum ve hala çözemedim.Oto teypçiye sorduğumda en güçlü kanalı buluyor gibi garip bir cevap aldım.araştırıyorum bakalım ne olacak.
Sorun tam olarak şu.<< ve >> tuşlarına basınca istasyonları sırasıyla gezemiyorum ama scan yazan tuşa basınca hemen bir sonraki istasyona geçebiliyorum bu seferde o istasyon sabit kalmıyor kendisi otomatik atlıyor ben durduruna kadar.