Tam Sürüm Bilgini Göster : Kapı çıtaları için folyo uygulaması hakkında bilgisi olanlar
Bu konu hakkında bilgisi olanlar var mi?Nedir ve ne kadar saglıklı bi uygulamadır?
eğer arabanın renginde folyo varsa ve kapı çıtaların sökülüyorsa yapılır.sökülmüyosa sağlıksız olur.çıtaları çıkarmadan yaparsan kenarlardan kalkma yapar.
onun yerine plaka cercevecilerine krom yaptır kardesim arabanın rengi uygunsa yani göstericekse
Gayet basit bir uygulama kendin kolayca yapabilirsin istediğin renkte uygulanır, cam çıtası sökmene falan da gerek yok ben mahalledeki arkadaşların arabalarına nikelaj renkte cam filmi çektim cam çıtalarına hepside çok memnun 6 aydır kullanan var, bu yöntemin tek dezavantajı bir süre sonra aşınma ya da kavlama gibi sorunlar yaratması ancak maliyeti düşününce çok çok hesaplı oluyo örneğin 2-3 liraya olacak bir iş. Yapılışına gelince önce sana yardım edecek bir arkadaş bul aksesuarcıdan istediğin renkte cam filmi al önce cam çıtaları ya da yapıştıracan bölgeyi ölç sonrada cetvelle uygunca kes ancak burdaki püf nokta çıtalarla aynı bouyda kesmemen gerek biraz kenarlardan taşırki ayarlaması kolay olsun, daha sonra yapıştıracan yerlere ve folyona cam sil sık bolca yapışkanlı yerlerine önce yapışmıcak gibi durur ama merak etme öyle bir yapışırki hayatta çıkmaz cam sil kullanmamızdaki amaç yapıştırırken rahat ayarlama yapabilmemizdir. daha sonrada yerini ayarlayınca yapıştır ve cetvel ya da düz bir nesneyle yüzeyi yavaş yavaş sıyır folyonun kenarlarından cam sil çıktığını göreceksin çıktıkça yapışacak iyice yapıştırdıktan sonra arta kalan kenarlaarı güzelce kes falçatayla al sana cam çıtası işi öğrenince yarım saatini alır 4 cam yapmak. Kolay gelsin arkadaşım.
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.