PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Caddy ye chip tuning

bareyam
16-06-07, 23:11
arkadaşlar caddysini chipleten varmı ve memnunmu

byvahset
25-12-07, 18:10
ben daha chip tuning yaptırmadıma ma 30 bg felan verıo olması chıp herkeste cok memnun kalırsın dıo yakıtıda dsuuruomus baska zararı varmı bılmıorum

uyguntin
25-12-07, 18:18
Ben de öneririm. Caddy sahibi değilim ama chiplenen bir çok Caddy test etme şansım oldu.. Netice oldukça güzel..

bareyam
25-12-07, 19:16
Ben de öneririm. Caddy sahibi değilim ama chiplenen bir çok Caddy test etme şansım oldu.. Netice oldukça güzel..Metin abi teşekkür ederim yorum için konuyu açtığımı bile unutmuuştum inş 1 ay içinde chiplenecez.

ekspress
25-12-07, 19:19
ya bende bizim T5 e düşünüorum ama karar veremedim bi türlü

ido
25-12-07, 20:55
ben caddy kullanıcısı olarak cok arastırdım bunu ama + oldu kadar - sside oluo
-yakıt dusuo nasıl dusuo basmadın surece dusuo sen chıp tak kokle bak bakalım yakıt ne oluo ?
-arac garantı dısı kalıo
+ 30-35 bg verıo denılıo ama pek ınanasım gelmıo 35 bg az deıl cunku
yakıtıdı dusuruo denılısı bence bastan basa yalan hem perfonmans hem az yakıt ???

bareyam
25-12-07, 21:08
-yakıt dusuo nasıl dusuo basmadın surece dusuo sen chıp tak kokle bak bakalım yakıt ne oluo ?
-arac garantı dısı kalıo
yakıtıdı dusuruo denılısı bence bastan basa yalan hem perfonmans hem az yakıt ???

ama kardeş araç ne kadar güçlü olursa o kadar rahat yol alır .bence yanlış düşünüosun.

Grey
25-12-07, 21:12
-arac garantı dısı kalıo

chip takılınca gazı kökleyeceksin diye bir kural varmıydı acaba?Gaza bastığın sürece mecburen içecek tabiki..
ikinci yorumuna gelince aracının arkasında T yazıyorsa inansanda inanmasanda o beygiri alıyorsun.İstersen bir dene memnun kalacağına eminim :)

ido
25-12-07, 21:17
T harfıne lafım yok benım caddy su halıle 200 -210 yıyıo chıp ıle ???ben yakıt yonunden soluorum zaten ve chıp takma ıhtıacı duyan arkadaslar perfonmans ıcın koyuoo demıııı ?

fintail
25-12-07, 21:21
Caddy + chip = yanık debriyaj balatası

bareyam
25-12-07, 21:26
o ALLAH ın emri

atmaca_er
25-12-07, 23:12
ya bende bizim T5 e düşünüorum ama karar veremedim bi türlü

bak bak ! kankam ne karar vercen yha...Tabiki onunda hakkı dimi...:D

ekspress
25-12-07, 23:13
bak bak ! kankam ne karar vercen yha...Tabiki onunda hakkı dimi...:D

kanka öylede antepte güvenilir yer bilmiom ya

atmaca_er
25-12-07, 23:35
kanka öylede antepte güvenilir yer bilmiom ya

kankam zaten antepte bldiğim kadarıyla ölel ahım şahım yer yok hatta yapabildiğine inandıgım yer yok !he nasıl olur anlasırsın birisiyle senın beynı burdakı bır usta cıkardıp yollar chıplenır gelır, usta takar tekrar anca ole olur heralde !
pek bılgım yok bu chip olayında kankam!
BENCE şöle bir batıya doru yol alcaksın kanımca emin ellere vermek için ama değer be kankaM.....

ekspress
25-12-07, 23:39
kankam zaten antepte bldiğim kadarıyla ölel ahım şahım yer yok hatta yapabildiğine inandıgım yer yok !he nasıl olur anlasırsın birisiyle senın beynı burdakı bır usta cıkardıp yollar chıplenır gelır, usta takar tekrar anca ole olur heralde !
pek bılgım yok bu chip olayında kankam!
BENCE şöle bir batıya doru yol alcaksın kanımca emin ellere vermek için ama değer be kankaM.....

batıya yolum düşerse neden olmasın be kankam:)

tatoo
25-12-07, 23:40
aslnda bizim pejoya garanti bittimi yaptırsak 2.0 90hp lik canavar nekadar eder acaba.ve fiyatları nelerdir acaba hazzır topik açılmışken bende sorsam.

ersintartilaci
26-12-07, 19:24
o ALLAH ın emri

Ben 30000de chiplettim. araç şuan 70000km'de. hiç sorun yaşamadım....

ido
26-12-07, 20:26
yakıt ne durumda abı ?

Grey
26-12-07, 23:50
Demekki bu chip olayı bu kadarda korkulacak bişey değil yani.Birazda kullanıcıya bakıyor.

ersintartilaci
27-12-07, 09:57
yakıt ne durumda abı ?

daha dün fulledim. son zamlardan sonra eurodiesel olarak 160ytl'ye fullendi depo.
şehir içinde normal kullanırsam 800km. paso basarsam 700km. şehir dışı olarakta istanbula gittiğimde 1 depo ile 1100km'yi gördüm. ama 90km'yi geçmemek kaydıyla...

ido
27-12-07, 10:54
jant olcusu kac abı sende ?benım 18 jant var 200-210 yıyıo ya

byvahset
28-12-07, 19:19
garanti dışında kalıo araba onu biliorum ama 35 bg deılde 20 30 arası bı guc alırsın torkunda 60 nm yukselır arcın gucu yukseldıgı ıcın cok basmıycaksın dusuncesıyle az yakıcak rampalarda mesala

SkY & Me
28-12-07, 19:23
Demekki bu chip olayı bu kadarda korkulacak bişey değil yani.Birazda kullanıcıya bakıyor.

korkacak bişey yok hatta gayette güzel oluyor:):)

uyguntin
29-12-07, 15:02
..... 35 bg deılde 20 30 arası bı guc alırsın....

25'in üzerine kesin.. 30 BG'i rahat bulur..

alperti 1.8T
29-12-07, 17:31
aslında bi caddy d line alıp ona da chip mi yapsak ya da power system ara modülü mü taksak , şu debriyaj mevzusu kafama takılıyo belli bi seride çıkmış bi sorun olsa o seriden almayız ki zaten de düzeltilmiştir ama hala belirsiz bişey, bu yaz babam cmaxini elden çıkarcak şu an 45i geçmeden en mantıklı araç o geliyo bana da

bareyam
30-12-07, 13:16
şu linkteki video yu bi izlermisiniz caddyi dyno ya sokmuşlar vede 144,4hp olduğunu iddia ediyolar
http://www.youtube.com/watch?v=A9lZBWZbVT4&feature=related

aslan61
17-01-08, 15:39
şöle söliyebilirim bende 35000 de chiplettim cok memnunum ama debriyaj balatası 60000km de bitti birazda benim görmemişligim oldu gerci 1600 ytl öde 100000 kullan neyse chip süper ama dsg şanzımanda süper zaten alet 6 ileri üf yanii :D

aslan61
17-01-08, 15:41
en uygunu bareyam 136 ne motor yorulur nede başka bişey istediginide alırsın o kadara gerek yok.....

sinan_coskun
17-01-08, 20:02
akadaşlar bende caddy kullanıcısıyım fiat olarak ne olur acaba chip bilgisi olan varmı ?

R32
17-01-08, 20:04
Onun icin chip'e bile gerek yok. :)

aslan61
17-01-08, 20:05
ben istte yaşıyorum benim yaptırdıgım yerde 2 yıl motor garantisi verdi bana ben gecen sene 500 ytl yaptırdım abimizdir eger ist e geliosan sana orayı tavsiye ederim

sinan_coskun
17-01-08, 20:25
olabilir abi ama en erken haziran gibi olur gidip gelmem hem masraf hemde zaman ben izmir civarı bakıyorum

bluecore
17-01-08, 20:33
izmirde konunun tek ehli best service

sinan_coskun
17-01-08, 20:36
izmirde konunun tek ehli best service

ewet abi ama oda cok yüksek rakamlar veriyor golf gt yi 170 lik yapmak icçin 1200 ytl demişler bizim bi arkadaşa ama gitip kendim sormadım

aslan61
17-01-08, 20:42
chipmi box mı ? box sa dorudur ama chip okadar tutmaz sanmıyorum

sinan_coskun
17-01-08, 20:44
okadar detayını sormadım ya ama ögerenirim

aslan61
17-01-08, 20:51
chip tuning dedigimiz şey beyniyle oynuyolar arabanın işte boxta hazır böle oynanmış ayarlar içine kaydedilmiş bi alet zaten box 0-100 manyak edio arabayıonu servise giderken söküyosun sonra cıktıktan sonra takıosun kimse hiç bişi anlamıyo garanti dışınada cıkmıyo arac chşptede anlaşılması cok zor zaten baya bi incelemelerii gerek aracı öle anlarlar onuda box imkansız %0 chip%10 anlaşılma oranı ;)

sinan_coskun
17-01-08, 20:56
Hıım doğrudur box konusunda pek bilgim yoktu teşekür ederim

kemal_dur
28-01-08, 11:49
Öncelikle mrb bende yeni katılıyorum aranıza Ankara' dan aracıma bende power click chip uygulaması yaptırdım araç 0-100 de çok çok farklı koltuğa yapıştırıyo desem yeridir bu da hemen hemen 30-35 bg civarı bi güç veriyo ayrıca artı güç demek artı bi yakıt demektir
basarsanız yakar basmazsanız yakmaz.

KaTaMaaRa
28-01-08, 12:08
arkadaslar benım bıldıgım kadarıyla motora - yonden etkısı oluyor dıye bılıyorum ole bı etkısı var mı ayrıca bu konu ıle ılgılı bılgım yok +/- yonlerını solersenız sevınırım stok gorunumlu chıplı caddy yapabılırım :D

KaTaMaaRa
28-01-08, 12:28
garanti dışında kalıo araba onu biliorum ama 35 bg deılde 20 30 arası bı guc alırsın torkunda 60 nm yukselır arcın gucu yukseldıgı ıcın cok basmıycaksın dusuncesıyle az yakıcak rampalarda mesala

ben rok dızayndan aldıgımda yaptırsaydım araca chıp tunıngı garantıden cıkmıyacagını solemıslerdı ama motor haşat oluyor dedılerdı bana

ERHAN YARAR
31-01-08, 09:25
evet arkadaşlar ben dün yağtırdım chipi valla harika bişey ya araba sanki başka bi ruha bürünüyor.ama benim kafama takılan şey o kadar para verdim ama devamiyeti nasıl sonuna kadar gidiyormu yoksa bi zaman sonra mesala servise girip arıza lambası sildirdiğimiz de eski halinemi dönüyor.eğer öyleyse yapan kişi silinirse tekrar para alırım dedi acaba benmi biraz safım yoksa yapan kişimi uyanık

selmank
31-01-08, 09:50
arkadaşlar bende eski caddy kullanmıcısı olarak yaptırmıştım aracıma chip (yazılım olarak)yaklaşık 6000 km kullandım hiç bi sorun çıkarmadı ve hissedilir derecede performans artışı oldu son sürete herhangibir etkisi yok ama torkun arttığını ve ara hızlanmaların çok çok daha iyi olduğunu kullanınca hissedebilirsiniz yakıt olayına gelince gaza çok basarsanız haliyle yakıyo vermeden almak yok :) ama sakin kullanımlarda azda olsa yakıt tasarrufu sağlıyor yaptıracak arkadaşlara tavsiye derim ben hiç bi problem yaşamadım...

yufka yürek
31-01-08, 09:52
Beyni değiştirmediğiniz sürece yazılımı değiştirmeleri çok zor.

selmank
31-01-08, 09:53
evet arkadaşlar ben dün yağtırdım chipi valla harika bişey ya araba sanki başka bi ruha bürünüyor.ama benim kafama takılan şey o kadar para verdim ama devamiyeti nasıl sonuna kadar gidiyormu yoksa bi zaman sonra mesala servise girip arıza lambası sildirdiğimiz de eski halinemi dönüyor.eğer öyleyse yapan kişi silinirse tekrar para alırım dedi acaba benmi biraz safım yoksa yapan kişimi uyanık

arkadaşım ben ankarada yaptırdım bu uygulamayı konyada bu konuda güvenebileceğim kimse yok servis bilgi güncellemsei yapmadığı sürece kesinlikle silinmiyor yaptırdığım arkadaş eğer güncelleme yaptırmak zorunda kalırsan gel tekrar ücretsiz yüklerim demişti bana ama aracı sattığım şahış şu ne yaptı bilmiyorum :)

EFeSAy
02-03-08, 09:55
Evet arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum bizdede var bir caddy yakın zaman içersinde onada chip uygulaması yapıldı Arkadaşımın kardeşi kendisi bu işlerle uğraşır ona yaptırdık bu yaptırdığımız 4. araba bir seat ibiza 1.4 tdi bir golf 1,6 fsi bir passat 2.0 tdi ve şimdide bu aracın ara devirleri torkun değişmesinden dolayı gayet iyi oldu hani tabiri vardır koltuğa yapıştırıyor tabiki bu gücü kullanmak istersen bedeli var yakıt tüketimi haliyle artıyor. Ancak şuda bir görüştürki güçlü motor olduğunda gerek duymuyorsun fazla gaza basmaya araç zaten kendisi yolu buluyor buda yakıtın genel anlamda düştüğü sonucunu çıkarır .. Chip bence performansı çoğaltmaktan ziyade aracı biraz olsun rahatlatmak içinde kullanılabilir öyleki fabrika ayarları belirli standartlarda yapılıyor motor ömrü yakıt tüketimi bağlı diğer mekanik parçaların ömrü vs vs hepsi bir arada düşünüldüğünde chip motorun ömründen alacağı bir gerçek ve T den dolayı debriyaj yanmasıda söz konusu olabilir ama bilip kullanan için bu sorunların daha az yaşanacağıda bir gerçek...
Sonuç olarak neyi ne için yaptırdığınızı biliyorsanız ve nasıl kullanacağınızı biliyorsanız kafanıza takılan bişey kalmayacaktır güç isterseniz güç yok tasarrufsa ayağını korkak alıştır.. Chipten sonra arac sanki daha rahatladı sesi azaldı bağırmaya gerek duymuyor :))

Cun3yt4kyuz
21-03-08, 21:37
o ALLAH ın emri

Peki araç otomatik vitesse?

oyb
29-05-08, 18:01
bu adresi inceleyin
http://www.powersystem.fr/FR/fiche_produit.php?marque=41&modele=527&type=Diesel&id_produit=1664&tracteur=

oyb
29-05-08, 18:17
:6_18_5[1]: Volkswagen Caddy 1.9 TDİ İntercool Life

Orjinal Sis Farları + 4 Adet Hava Yastığı +Çift Kılıma+ Bio Dizel+Ses Yalıtımı Ekonomik Güncellenmiş Ve Farklı Motor Yapısı Bls Motor (145Bg) Daha Az Yakıt + Önde Kol Koymak İçin Orijinal Gözlü Orta Konsol + Ön Torpido Farklılık + Arka Bagaj Orijinalden Döşemeli + Arka Yolcular İçin Kalorifer Klima Petek Gözleri Küllük Ve Bardaklık + Sürgülü Kapıların İçi Gözlü Ve Kontrplak Değil Döşemeli + Ön Torpidoda Kapaklı Gizli Çekmece + Sağ Kayar Kapıda Açılabilen Cam Orijinalden Açılırlı + Kapı Kolları İçerden Krom Parlak Teyp Düğmeleri Ve Vites Topuzu Parlak Krom + Renkli Camlar + Aracın En Önemli Özelliği Asr Yani Anti Patinaj Sisteminin Yanında Yarı Otomatik Defransiel Sistemi Var.+ 16 İnç Çelik Jant Ve Hız Lastikleri, + 4 Adet Yeni Kış Lastikleri- Kaput Keçesi Ve Motor Üstü Ses Yalıtımı Plastiği+Bls Motor Avrupa Standartlarında Üretilen Bio Dizel Kullanımı

benim tavsiyem direk beyin e atılan yazılımla değilde aşağıda link i verdiğim power sistemle halledin çok memnun kalırsınız iki yıldır kullanıyorum

http://www.powersystem.fr/FR/fiche_produit.php?marque=41&modele=527&type=Diesel&id_produit=1664&tracteur=

uyguntin
29-05-08, 18:31
bu adresi inceleyin

Aynı bilgileri ürünün Türkiye Mümessili ve sponsörlerimizden Best Servis'ten de edinebilirsiniz..

Hatta linki sayfanın sağ üstünde yer alır..

http://www.powersystem.com.tr/